Cristian Piedone a fost surprins pe litoralul românesc. Cum arată fostul primar după ce a slăbit 100 de kilograme

Imagini surprinzătoare cu Cristian Piedone. De când a slăbit peste 100 de kilograme, fostul primar a devenit un mare fan al litoralului românesc. Acesta a fost surprins la plajă, dar și dansând pe terasa unui club de la mare.

24 aug. 2018, 09:11
Cristian Piedone a fost surprins pe litoralul românesc. Cum arată fostul primar după ce a slăbit 100 de kilograme

Fostul primar al sectorului 4 a fost surprins în timp ce se relaxa la malul mării. Deși a rămas cu mult exces de piele după ce a slăbit în urma operației de micșorare a stomacului, Piedone nu se sfiește să-și etaleze noua siluetă.

Fostul primar a fost filmat și într-un club de pe litoral în timp ce dansa și butona liniștit telefonul. Cu toate că era singur, Piedone părea extrem de relaxat.

De când a demisionat din funcția de primar al Sectorului 4 Piedone a slăbit peste 100 de kilograme. În ultimele luni au apărut tot felul de speculații conform cărora o boală grea i-ar fi cauzat această schimbare drastică, însă se pare că nu este vorba de așa ceva. Piedone a decis să își schimbe look-ul pentru a face un nou pas important în viață. El va reveni pe scena politică și va reprezenta la nivel naţional Partidul Puterii Umaniste.