Cristian Piedone CONTESTĂ decizia Judecătoriei Sectorului 4: „Nu abandonez lupta”

Cristian Popescu Piedone a declarat, după ce Judecătoria Sectorului 4 a decis invalidarea candidaturii sale pentru Primăria Sectorului 4, că va ataca decizia la Tribunalul Bucureşti unde speră să i se dea dreptate.

27 apr. 2016, 17:52
Cristian Piedone CONTESTĂ decizia Judecătoriei Sectorului 4: „Nu abandonez lupta”

Lupta nu o voi abandona. Chiar dacă voi fi candidat sau nu îmi voi continua lupta pentru cetățenii Sectorului 4. Voi contesta decizia de azi la Tribunalul București și cred că acolo mi se va face dreptate. Să nu se bucure formațiunile politice și în special cei cu trei trandafiri. Și dacă voi pierde armata mea va continua lupta împotriva lor și a candidatului lor. Voi aduce argumente suplimentare la apel în apărarea cauzei mele„, a declarat fostul edil Cristian Popescu Piedone, pentru stiripesurse.ro.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au decis, miercuri, că Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4, deşi el şi-a depus candidatura, iar ea a fost validată de biroul electoral de sector. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în 24 de ore, la Tribunalul Bucureşti.

CITEŞTE ŞI Judecătorii i-au respins lui Cristian Popescu Piedone, a doua oară, candidatura la Primăria Sectorului 4