Cristian Piedone şi-a ieşit din minţi la primele verificări din Sectorul 5: Alo, garajul, directorii, vreţi bani. I-aţi adus de la mătură să mă păcăliţi pe mine!

Cristian Popescu Piedone a făcut, marţi, verificări la societateta Salubrizare Fapte 5 SA. Primarul Sectorului 5 şi-a ieşit din minţi când a văzut lipsa de profesionalism pe care conducerea instituţiei a arătat-o la verificările utilajelor pentru deszapezit pe care sectorul 5 o are în dotare.

24 nov. 2020, 18:27
Cristian Piedone şi-a ieşit din minţi la primele verificări din Sectorul 5: Alo, garajul, directorii, vreţi bani. I-aţi adus de la mătură să mă păcăliţi pe mine!

Cristian Piedone spune că nimeni nu îl poate minţi, iar toţi angajaţii au nevoie să fie instruiţi pentru nu a avaria utilajele care sunt în subordinea Sectorului 5.

Cristian Piedone, atac la conducerea instituţiei: V-a adus pe post de decor!

„Ce credeaţi domnule director, că am venit să vă văd utilajele sau dacă sunt funcţionabile în al doilea minut? Dacă ningea? Stăm, utilăm, punem frezele la mişto pe aici? Credeţi că am venit să fac poze ca alţii? Reparăm acum utilajele? Asta e inspecţie? Au girofaruri frumoase, luminoase…Toţii şoferii au instructajul privind felul cum trebuie să acţioneze?

Domnule director mi-aţi spus că aceşti oameni că toţi şoferii sunt instruiţi, oamenii ăştia abia ştiu cum să folosească aceste instructaje. N-aţi făcut nimic, învăţaţi oamenii care nu ştiu.

Deci pe voi v-a adus aici pentru decor. Care sunteţi aici la mături? Asta e figuraţie, dacă aveţi vreun film de turnat vă duceţi la Buftea şi la vreun studio la Hollywood, credeţi că mă păcliţi pe mine? Ai luat oameni de la mătură să se ţină de astea aici.

Alo, Garajul. Alo, directorii, staţi aici şi vreţi bani. Dacă mâine ninge vreau să văd cum faceţi. Nu punem un om care dă cu mătura pe utilajele astea. Trebuie instructaj rapid, personal calificat. Duceţi-vă la mături dacă nu sunteţi calificaţi, nu staţi la figuraţie să faceţi poze. Eu nu am venit să fac poze, am venit să văd realul”, a spus Cristian Popescu Piedone.

 

Mesaj furibund al primarului Sectorului 5, pe contul de Facebook

La scurt timp, Piedone a postat şi un mesaj pe contul de Facebook, în care se arată foarte dezamăgit de pregătirea reprezentanţilor societăţii Salubrizare Fapte 5 SA.

„Reprezentanții societății Salubrizare Fapte 5 SA cred că își pot bate joc în continuare de locuitorii din Sectorul 5

-Am vrut să văd utilajele de deszăpezire care vor acționa iarna aceasta pe raza sectorului nostru. După ce le-au aliniat frumos și le-au aprins girofarurile, reprezentanții Salubrizare Fapte 5 SA au crezut că gata, totul este în regulă, toată lumea e mulțumită. Însă, ce să vezi?! Angajații care se presupune că ar fi trebuit să intervină prompt în cazul unei ninsori, nici măcar nu știu să pornească utilajele de deszăpezire.

-Cât timp voi ocupa funcția de Primar al Sectorului 5 nu voi permite astfel de practici. Unele persoane au încercat să mă păcălescă, au crezut că îmi iau ochii cu luminile de la girofaruri. Amatorii trebuie să meargă acasă. Nu este posibil să aduci oameni de la mătură, fără niciun fel de instruire, să îi îmbraci frumos și să spui că sunt pregătiți să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor. Nu avem nevoie de figurație în Sectorul 5! Cei care au încercat să își bată joc de locuitorii din Sectorul 5 trebuie să știe un singur lucru: nu este loc pentru ei la Primăria Sectorului 5! Practic, dacă astăzi ar fi nins, nu am fi avut cu cine să deszăpezim. Sună trist, dar ne lua prin surprindere.

-Incompetența trebuie să dispară definitiv din Primăria Sectorului 5!”, a adăugat Piedone pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Sectorul 5 va avea luminiţe de Crăciun. Piedone: Nu putem să le furăm bucuria copiilor