Cristian Pomohaci, decizie şoc pentru a nu muri de foame. Ce a ajuns să facă fostul preot-cântăreţ FOTO

Cristian Pomohaci a inceput sa resimta din plin efectele scandalului de corupere de minori al carui protagonist este de cateva luni.

30 aug. 2017, 12:33
Cristian Pomohaci, decizie şoc pentru a nu muri de foame. Ce a ajuns să facă fostul preot-cântăreţ FOTO

Chiar daca nu arata, Cristian Pomohaci este teribil de afectat de problemele pe care le are, in urma scandalului sexual in care este implicat, scrie stirilekanald.ro. Preotul-cantaret nu a fost lovit doar pe planul imaginii ci si pe cel financiar.

Citeşte şi De ce consideră Cristian Pomohaci că ar trebui să rămână în continuare preot. „Nimeni nu poate să demonstreze că am făcut sex…”

Dupa ce a fost transformat in „personaj negativ”, Pomohaci si-a pierdut dreptul de a sluji iar solicitarile pentru spectacole au scazut in mod simtitor. Pana acum cateva luni, Pomohaci era „abonat” la spectacolele realizate din bani publici de diverse primarii din tara, insa acum nici un „ales” nu prea mai vrea sa-si asocieze numele cu el.

Pentru ca a ramas fara principalele surse de finantare, Cristian Pomohaci a inceput sa-si vanda din apartamentele pe care le detine. Primul de pe lista: un apartament extrem de cochet, situat intr-o zona buna din Brasov. Cristian Pomohaci a finalizat, recent, actele de vanzare a imobilului pentru o suma care sare de 100.000 de euro. Cea care s-a ocupat de afacere ar fi o femeie din anturajul preotului.