Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal. Cum a fost umilit fostul preot de vicepresedintele CJ Braşov: „A fost acuzat de pedofilie”

Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal. Fostul preot a fost umilit de vicepresedintele C.J. Brasov, Szenner Zoltan, care a declarat că nu vrea să aibă de-a face cu o persoană care a fost acuzată de pedofilie şi evaziune fiscală.

14 iul. 2022, 19:56
Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal. Cum a fost umilit fostul preot de vicepresedintele CJ Braşov: „A fost acuzat de pedofilie”
Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal

Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal. Cântăreţul a fost invitat de Primăria Hârseni la un spectacol organizat în comună, cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov. Vicepreşedintele CJ Braşov susţine că Pomohaci nu a fost pe lista proiectului şi nu va achita onorariul unui personaj controversat, acuzat de pedofilie şi evaziune fiscală.

Cristian Pomohaci, implicat într-un nou scandal

Trecutul fostului preot Cristian Pomohaci n-a fost uitat. Cel putin, nu de Szenner Zoltan, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov de la USR PLUS, care a tunat şi a fulgerat când a văzut că pe scena de la Hârseni a urcat controversatul cântăreţ, primit cu braţele deschise de localnici.

Citeşte şi: Cristian Pomohaci, despre abuzurile din copilărie: „Mama e cea mai mare căţea. Mă bătea când umblam cu ciocanul lui tata”

Am văzut reacțiile pe care le-a stârnit postarea pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Brașov a evenimentului organizat de Primăria Hârseni la care participă și Cristian Pomohaci. Cristian Pomohaci și în opinia mea este un personaj controversat, care a fost acuzat de pedofilie, acuzație de care a scăpat datorită prescripției, dar a fost condamnat pentru evaziune fiscală și consider că trebuie să fac câteva precizări referitor la acest subiect. Personal, în nici un caz nu mi-aș fi dorit să apară numele lui pe afișul unui eveniment cofinanțat și de Consiliul Județean Brașov și am verificat ce s-a întâmplat în acest caz.

Deci numele lui Cristian Pomohaci nu figura în proiectul care a fost depus pentru cofinanțare și aprobat de Consiliul Județean Brașov. De asemenea nu a fost făcută nici o plată de către Consiliul Județean pentru acest proiect. Mâine vom transmite o adresă către Primăria Hârseni prin care ne vom exprima dezaprobarea pentru alăturarea numelui Consiliului Județean Brașov cu această persoană controversată și vom specifica în mod clar că nu vom face plata către Primaria Hârseni dacă din cofinanțarea aprobată de Consiliul Județean urmează să fie plătit onorariul lui Cristian Pomohaci”, a menţionat vicepresedintele C.J. Brasov, Szenner Zoltan, potrivit Star Popular.

Pomohaci a cântat la acest spectacol 45 de minute, fiind recompensat de spectatori cu aplauze şi cu flori. Văzând amploarea scandalului, dar şi postarea vicepreşedintelui Szenner Zoltan, în care justifică de ce nu vrea să-l plătească, Pomohaci i-a şi lăsat un comentariu.

Stimate domnule Szenner Zoltan, va mulțumim pentru ca apreciați astfel muzica populara românească, folclorul și tradițiile poporului românesc pe care le purtăm cu drag în inimă și în fiecare loc unde suntem invitați. Vă mulțumim și pentru că exprimați părerile dumneavoastră atât de frumos. Mulțumim Primăriei Hârseni pentru invitație!”, i-a transmis Cristian Pomohaci.