Cristian Pomohaci, internat la „Urgenţă”. Cântăreţul va fi adus cu poliţia la proces în dosarul de evaziune fiscală

Probleme neașteptate pentru Cristian Pomohaci, care nu s-a prezentat în fața judecătorului pentru oficializarea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

18 mart. 2019, 08:10
Cristian Pomohaci, internat la „Urgenţă”. Cântăreţul va fi adus cu poliţia la proces în dosarul de evaziune fiscală

Cristian Pomohaci refuză să meargă în fața judecătorului pentru confirmarea acordului de recunoaștere a vinovăției pe care l-a semnat în fața judecătorilor într-un dosar de evaziune fiscală, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Ninel Potîrcă, fost candidat la alegerile prezidenţiale, a fost eliberat din închisoare

La mijlocul săptămânii trecute, judecătorii de la Tribunalul Mureș l-au citat pentru a patra oară pe Pomohaci și au emis un mandat de aducere pe numele cântărețului.

Se pare că magistrații s-au săturat de scuzele lui Pomohaci, care la ultima ședință a invocat probleme medicale, susținând că este în spital. Cum conturile de socializare ale acestuia îl arată pe la diverse spectacole sau invitat pe la televiziuni, judecătorii au emis o adresă către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru a se comunica dacă inclulpatul a fost sau este internat în acestă unitate medicală.

De asemenea, judecătorii vor să știe în ce perioadă a avut loc internarea, cine este medicul care l-a supravegheat pe interpret și care a fost scopul internării. Următorul termen, în care Pomohaci trebuie să se prezinte însoțit de un polițist, este la începutul lunii aprilie.