Cristian Pomohaci l-a dus pe fiul său la tratament în Turcia. Ce a păţit Marius VIDEO

Copilul de suflet al lui Cristian Pomohaci, internat la o clinică din Turcia! Fostul preot a publicat mai multe fotografii alături de băiatul său, Marius, şi de medicul care-l tratează. Nu este prima dată când tânărul are probleme de sănătate. În urmă cu câţiva ani Marius a fost la un pas de moarte.

16 oct. 2017, 13:23
Cristian Pomohaci l-a dus pe fiul său la tratament în Turcia. Ce a păţit Marius VIDEO

Unul dintre copiii de suflet ai lui Cristian Pomohaci a fost internat la o clinică din Turcia, iar fostul preot a fost alături de el, informează România TV. Pe pagina de Facebook a lui Cristian Pomohaci au apărut imagini de la clinica privată unde tânărul este tratat şi zeci de susţinători le-au urat sănătate atât băiatului cât şi fostului preot. Cristian Pomohaci poartă în continuare o haină lungă similară cu cea de preot deşi nu mai are voie să slujească în biserică.

Citeşte şi Românii nu mai cred în BISERICĂ. Credibilitatea BOR scade sub 50% în sondaje, „încrederea în justiţie în România e uimitoare”

În 2013 destinul l-a pus la grea încercare pe Cristian Pomohaci care l-a văzut pe Marius zăcând pe un pat de spital fără nici o speranţă că va mai trăi.

„La 1 sept Marius a avut un accident groaznic cu tractorul, s-a rasturnat cu tractorul si a stat in coma cateva zile o avut o interv chirurgicala f mare si datorita dorintei de a trai si bunatatii lui, copilul asta e un copil extraordinar, Marius, datorita dorintei lui de a trai, si-a dorit f mult sa traiasca si de pe patul din spital a venit mire in fata sfantului altar ca sa se casatoreasca cu Madalina nu m-a impresionat dorinta lui de a trai m-a impresionat Madalina care putea sa plece de langa el oricand, dar a preferat sa stea langa el in spital, si nu stia daca mai traieste sau mai scapa sau mai ramane, va mai merge, va mai fi”, a spus Cristian Pomohaci.