Cristian Pomohaci scoate dracii din oameni într-un garaj amenajat în biserică. „Cam 150 de maşini vin în fiecare vineri noapte la el”

Cristian Pomohaci scoate dracii din oameni, într-un garaj amenajat în biserică. Exorcizările au loc vinerea, la miezul nopții, într-o curte din satul Moșuni, județul Mureș.

22 oct. 2019, 10:11

Din curtea respectivă se aud urlete, lătrături și grohăituri, par de animale sălbatice dar sunt scoase de oameni, oamenii exorcizaţi de Cristian Pomohaci, cunoscut ca şi preotul cântăreţ, cel care a fost acuzat de abuz sexual asupra minorilor, scrie libertatea.ro.

Ca să scoată dracii din oameni, fostul om al Bisericii le face semnul crucii, îi stropește cu agheasmă și le răcnește versete din Biblie. „Ieși, ieși, ieși!”, le strigă cântărețul de muzică populară și presupușii demoni ies.

În urma scandalului sexual în care a fost implicat, Cristian Pomohaci a fost caterisit, astfel că şi-a încropit propria biserică, în care, culmea, lumea din toată ţara dă năvală.

După scandalul sexual lumea a început iar să-l caute pe Cristian Pomohaci.

„Apoi au început să vină iar. Face ce a făcut și înainte, doar că nu în biserică, ci la el acasă. Mulți se lasă mințiți. Se folosește de oameni căzuți, amărâți, iar asta e dezgustător. Umblă îmbrăcat în preot. Cam o sută, 150 de mașini vin în fiecare vineri noapte la el”, a spus primarul Toth Sandor din Miercurea Nirajului, orașul de care aparține Moșuni.

Lume bună calcă pragul garajului lui Pomohaci

„Bine ați venit, domnule director”. „Bine ați venit, doamnă președinte de tribunal”. „Bine ați venit, domnule profesor universitar, cu scumpa dumneavoastră soție care conduce un lanț de farmacii în Galați”. „Bine ați venit, domnule cardiolog din Tulcea, cu soția dumneavoastră notar.” „Bine ați venit, domnule director la Finanțe Publice”. Așa povestesc foști adepți că își începea părintele slujbele, înainte ca mulți să se dezică de el, din cauza scandalului.