Cristian Popescu Piedone a dus-o pe tanti Maria la serbarea de Crăciun: „Colegii mi-au făcut mare surpriză și ne-au invitat să fim parte din bucuria lor simplă”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, continuă seria cu Tanti Maria, vedeta de la Piața Rahova. De data aceasta primarul a dus-o la serbarea de Crăciun a angajaților de la Salubrizare de la Sectorul 5.

20 dec. 2023, 15:49
Cristian Popescu Piedone a dus-o pe tanti Maria la serbarea de Crăciun: „Colegii mi-au făcut mare surpriză și ne-au invitat să fim parte din bucuria lor simplă”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a dus-o pe Tanti Maria, vedeta de la Piața Rahova, la serbarea de Crăciun a angajaților de la Salubrizare de la Sectorul 5.

Citește și Ciolacu declară război corupţiei din spitale: „La Sănătate avem un plus de 44%. Cine mai îndrăzneşte să ia şpagă, trebuie să plătească extrem de aspru”

”Am luat cina alături de mama Maria, la serbarea din garaj organizată de angajații salubrizării noastre. Colegii mi-au făcut mare surpriză și ne-au invitat să fim parte din bucuria lor simplă.

Le mulțumesc din inimă tuturor celor care trudesc zilnic pe străzi, din zori și până în noapte, pe arșiță, ploaie ori vânt!

Ei știu că-i prețuiesc și îi iubesc!

Și pentru că cei buni au și sufletul bun, din pomana porcului, cumpărat din chetă, a primit și mama Maria partea sa! Și-am mai pus și eu una, alta, ca să-i fie plină sfânta masă de Crăciun.

Cu dragoste și respect, primarul Piedone!”, s scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Citește și Scandal de proporții în Parlament! George Simion și Diana Șoșoacă au făcut „spectacol” în timpul discursului lui Marcel Ciolacu. Gestul nepermis făcut de liderul AUR