Cristian Popescu Piedone anunţă că PUSL va susţine o nouă candidatură a actualului preşedinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma VIDEO

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a anunţat că că PUSL, al cărui preşedinte executiv este, nu va avea candidat propriu la funcția de președinte al CJ Ilfov, ci va susține o nouă candidatură a actualului președinte, Hubert Thuma.

23 dec. 2023, 12:41
Cristian Popescu Piedone anunţă că PUSL va susţine o nouă candidatură a actualului preşedinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma VIDEO
Cristian Popescu Piedone anunţă că PUSL va susţine o nouă candidatură a actualului preşedinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma

Cristian Popescu Piedone anunţă că PUSL va susţine o nouă candidatură a actualului preşedinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma. Preşedintele Partidului Umanist Social Liberal a făcut şi un apel la unitate cu ocazia întâlnirii celor 23 de organizații ilfovene, care s-au întâlnit la Bragadiru și l-au ales pe Costin Ojoc în funcția de președinte al PUSL, filiala Ilfov!

„Umaniștii strâng rândurile și în Ilfov!

Cele 23 de organizații ilfovene s-au întâlnit la Bragadiru și l-au ales pe Costin Ojoc în funcția de președinte al PUSL, filiala Ilfov!

Cu acest prilej, PUSL anunță că NU va avea candidat propriu la funcția de președinte al CJ Ilfov, ci va susține o nouă candidatură a actualului președinte Hubert Thuma!

PUSL va avea candidați proprii pentru funcția de consilier județean în cadrul CJ Ilfov”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone, președinte executiv al PUSL.

„Ați avut de ales, timp de 34 de ani. Am văzut altă Mărie cu aceeasi palarie. Este timpul ca românii, la urmatoarele alegeri, să vina la vot cu demnitate si curaj, să aleagă oamenii pe care îi cunosc, oamenii în care au avut incredere. La Ilfov sunt bucuros că avem o filiala reprezentată de viitorul țării” a afirmat Cristian Popescu Piedone.

„Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Piedone si domnului Ojog pentru încredere, pentru ocazie, pentru oportunitatea pe care mi-o oferă. Am încercat să copiem multe dintre proiectele pe care domnul Piedone le-a implementat în sectorul 5”, a afirmat și președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.