Cristian Popescu Piedone, primarul din strada! A plantat 10.000 de begonii in Rahova si Ferentari: „Îi mulţumesc lui Robert Negoiţă pentru donaţie. Aşa putem dezvolta Bucureştiul împreună”

Peste 10.000 de begonii au fost plantate vineri la intersecția dintre strada Mihail Sebastian și Calea Ferentari, din sectorul 5 al Capitalei. Acţiunea a fost atent supravegheată de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

04 iun. 2021, 17:47
Cristian Popescu Piedone, primarul din strada! A plantat 10.000 de begonii in Rahova si Ferentari: „Îi mulţumesc lui Robert Negoiţă pentru donaţie. Aşa putem dezvolta Bucureştiul împreună”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, alături de city manager, cei doi viceprimari, precum și de mai mulți directori și consilieri din cadrul Primăriei Sectorului 5, au luat parte la acțiunea de plantare a peste 10.000 de begonii donate de către Primăria Sectorului 3 la intersecția dintre strada Mihail Sebastian și Calea Ferentari.

„În primul rând vreau să-i mulţumesc omologului meu de la Sectorul 3, Robert Negoiţă, îmi voi scoate pălăria oricând. A văzut una dintre postările mele pe Facebook în care explicam şi tânjeam şi eu cum are Robert în sectorul 3 această şină de tramvai cu spaţiu verde şi din loc în loc nişte begonii. Fiind un buget cu peste 600 milioane de lei datorie şi căutând să facem cât mai multe cu ce putem face la zi nu ne puteam permite asemenea plante. Îi mulţumesc lui Robert pentru donaţia pe care a făcut-o din serele proprii. Am scos toată conducerea primăriei, toate  societăţile aflate sub conducerea Consiliului Local. În maximum 2 ore vom planta tot ce înseamnă Calea 13 Septembrie – Ferentari şi toată Calea Rahovei. (…) Pe viitor, îl asigur pe Robert că n-o să rămân dator. Îl voi ajuta şi eu. Astăzi el mi-a dat flori, mâine poate eu îi dau altceva. Este normal ca între noi colegii primari de sector şi primarul general să existe o colaborare. (…) Încă o dată, Robert, jos pălăria. Ai câştigat un prieten. Îl aveai deja. Îi multumesc pentru că a înţeles că suntem împreună doritori de bine. Azi n-am avut eu, mâine poate nu are el altceva. Aşa putem dezvolta Bucureştiul împreună”, a spus primarul Cristian Popescu Piedone.

În total, pentru această acțiune au fost mobilizați peste 500 de voluntari din cadrul Primăriei Sectorului 5, precum și angajați ai societății de Amenajare Edilitară și Salubrizare, dar și ai Administrației Domeniului Public Sector 5. Florile au fost plantate pe spațiul dintre liniile de tramvai, de-a lungul arterelor Calea Ferentari și Calea Rahova.