Cristian Preda: Europarlamentarii PSD vor Antena 3 în loc de RealitateaTv la Bruxelles FOTO

Europarlamentarul Cristian Preda a scris, joi, pe Facebook, că ultima iniţiativă a europarlamentarilor PSD este o petiţie prin care cer introducerea Antenei 3 în grila de programe tv receptionaţe în birourile de la Parlamentul European.

16 apr. 2015, 12:51

„Pesediştii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor iniţiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepţionate în birourile de la ‪‎PE‬. Până acum, se prindeau Realitatea Tv şi TVR International, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2”, precizează în postarea de pe Facebook europarlamentarul PPE Cristian Preda.

„Pesediştii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, aşa că au semnat o petiţie prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea&co. E neîndoielnic că nu doar românii, ci toţi cetăţenii europeni vor fi mult mai bine reprezentaţi dacă Daciana aude permanent glăsciorul Danei Grecu, iar Grapini – şoapta lui Gâdea!”, a mai comentat Cristian Preda, pe reţeaua de socializare.

Postarea este însoţită de o listă cu numele şi semnăturile europarlamentarilor români care doresc înlocuirea postului Realitatea Tv cu Antena 3.

Practic, petiţia este semnată de toţi europarlamentarii PSD, cu excepţia lui Cătălin Ivan. Alături de ei apar şi „Mircea Diaconu, invitat permanent la A3, si Norica Nicolai, încă membră PNL”, a observat Cristi Preda.

(w500) Europarlam