Cristian Preda: Liviu Dragnea ar trebui BOICOTAT de Opoziţie

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu ar trebui văzut ca un posibil partener de dialog, pentru că are o "problemă uriaşă de credibilitate", a declarat, la RFI, europarlamentarul PPE, Cristian Preda.

28 iul. 2015, 07:56
Cristian Preda: Liviu Dragnea ar trebui BOICOTAT de Opoziţie

Deputatul european critică alegerea lui Liviu Dragnea, condamnat în primă instanţă în dosarul referendumului, la şefia interimară a PSD.

„Sunt şocat să văd că PSD dă un urmărit penal pe un condamnat în primă instanţă, asta este împotriva culturii democratice. Personal, cred că Liviu Dragnea ar trebui boicotat de Opoziţie, cred că Liviu Dragnea nu ar trebui văzut ca un posibil partener, ci, întrucât are această uriaşă problemă de credibilitate, ar trebui complet izolat, nu mi se pare că e un partener de dialog”, a spus Cristian Preda.

PSD doreşte armonizarea relaţiilor între cele trei palate, Cotroceni, Parlament şi Victoria, a declarat luni preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

El a mai spus că PSD nu respinge nici un fel de discuţie, cu nici un partener, după ce PNL a propus un dialog pe tema Codului Fiscal.