Cristian Rizea: Liviu Dragnea s-a supărat pe mine că nu i-am dat bani ca alţi candidaţi

Deputatul Cristian Rizea, fost șef PSD sector 5, recent înscris în Partidul România Unită, îl acuză pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, că i-ar fi cerut bani să îl desemneze candidat la alegerile locale.

05 sept. 2016, 11:31
Cristian Rizea: Liviu Dragnea s-a supărat pe mine că nu i-am dat bani ca alţi candidaţi

Cristian Rizea susţine că Liviu Dragnea s-ar fi supărat pe el că nu a dat bani pentru a fi nominalizat candidat PSD la Primăria Sector 5 şi, din această cauză, l-a dat afară şi din partid.

„Diferenta e ca Dragnea s-a suparat pe mine ca nu i-am dat BANI ca ceilalti candidati !!! Iar toata organizatia PSD sector 5 a fost si este alaturi de mine nu de Dragnea !!! Asta ca sa clarificam lucrurile ! O sa i vedeti zilele astea pe toti langa mine ca sa va linistiti!”, a scris Rizea într-un comentariu pe Facebook.

În februarie, Cristian Rizea a fost suspendat pentru 6 luni din funcția de președinte al PSD Sector 5, în condițiile în care acesta era pe punctul de a fi nominalizat candidat pentru primăria Sectorului 5. Ulterior, el nu a mai revenit şi, recent, a părăsit definitiv partidul şi s-a înscris în Partidul România Unită.

Cristian Rizea a motivat că nu mai poate poate rămâne alături de social-democraţi pentru că aceştia sunt conduşi de un lider (n.r. – Liviu Dragnea) care l-a împiedicat să candideze la primărie şi care acum vrea să ajungă la închisoare. Deputatul Cristian Rizea este trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Citeşte şi: Reacţie dură a PSD Sector 5, după plecarea lui Cristian Rizea din partid