SCANDAL în Paradis: Cristian Ţânţăreanu, executat silit VIDEO

Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu, executat silit. Executorii judecătoreşti însoţiţi de jandarmi au venit să pună sechestru pe bunurile lui Cristian Ţânţăreanu. Omul de afaceri nu vrea să permită construirea digului care ar urma să taie cartierul "Paradisul Verde" din Corbeanca.

19 mart. 2013, 07:16
SCANDAL în Paradis: Cristian Ţânţăreanu, executat silit VIDEO

Motivul vizitei executorilor judecatoresti pe domeniul ridicat de omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu are legatură cu sentinţa data într-un dosar civil aflat pe rolul Judecatoriei Buftea în care afaceristul se judecă cu SC Electricom S.A. Procesul a fost deschis în august 2012, Ţânţăreanu fiind chemat în judecata pentru că a refuzat să permită acestei firme să începă lucrările la un dig care ar urma să taie „Paradisul Verde” din Corbeanca.

„Nu le dau dreptate. Vrei să-ţi arăt puşca mea? Cum vin aşa vor pleca. Aici nu intră„, a declarat vehement Tânţăreanu, la România TV.

Îi dau drumul pe proprietatea mea dar în condiţiile pe care le-am semnat. Îi dau drumul să ajungă pe proprietatea lui pe drumurile betonate din Paradisul Verde, nu altele.”, a continuat omul de afaceri.

Lui Cristian Ţânţăreanu nu îi vine să creadă ca poate sa fie executat silit într-un proces pe care îl credea încă pe rol.