Cristian Tudor Popescu, analiză dură a Congresului PNL: „Generalul a dus o luptă deloc uşoară cu propria persoană. Vasalul Ciucă şi-a făcut datoria”

Cristian Tudor Popescu critică în termeni duri simulacrul de Congres PNL, la care Nicolae Ciucă a candidat la şefia partidului împotriva propriei persoane.

10 apr. 2022, 20:32
Cristian Tudor Popescu, analiză dură a Congresului PNL: „Generalul a dus o luptă deloc uşoară cu propria persoană. Vasalul Ciucă şi-a făcut datoria”

CTP despre Congresul PNL. Gazetarul spune că la acest congres au fost două momente în care Nicolae Ciucă a confirmat raportul de vasalitate vizavi de Klaus Iohannis.

CTP despre Congresul PNL: „Generalul a dus o luptă, deloc ușoară, cu propria-i persoană pentru a fi ales președinte”

Să trăiți! Două momente semnificative în talașul mestecat de dl Ciucă la Congresul PNL, unde generalul duce o luptă, deloc ușoară, cu propria-i persoană pentru a fi ales președinte al partidului.

1. Când vasalul Ciucă și-a făcut datoria față de suzeranul său, pomenindu-l pe Klaus Iohannis ca provenind din rândurile PNL și fiind o garanție pentru mersul înainte glorios al partidului, în sala de reanimare cu rare și anemice aplauze a fost o tăcere de monolit.

2. Spre finalul lecției de citire, dl Ciucă a zis că PNL este și va fi, nu cel mai important partid al României, nu, ci partidul de dreapta cel mai mare al României, ceea ce reprezintă recunoașterea altei vasalități, față de PSD.

Să trăiți!„, scrie CTP pe Facebook.

Citeste si EXCLUSIV | Ludovic Orban, prima reacţie după ce Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte PNL. „Iohannis şi-a pus în practică planul. E un preşedinte şi pentru liniştea PSD”

Nicolae Ciucă, ales cu unanimitate de voturi în fruntea PNL

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului. Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate.

El a spus că funcţia de preşedinte al PNL nu este un privilegiu, ci o onoare şi o mare responsabilitate. „Nu e deloc un privilegiu să ocupi această funcţie, este o onoare şi o mare responsabilitate pentru tot ceea ce ne-am asumat să facem„, a arătat Ciucă, după ce a fost ales preşedinte al PNL.

Acesta a afirmat că principalul obiectiv asumat ca preşedinte al PNL este acela de a reda unitatea partidului, de a asigura stabilitatea acestuia şi de a dezvolta România.

Citeste si EXCLUSIV | Marius Budăi, anunţ de ultimă oră despre voucherele pentru românii cu venituri mici. „Vor fi în jur de 12 milioane de cetăţeni care vor beneficia”