Cristiano Ronaldo a câştigat Gheata de Aur pentru a patra oară. Lusitanul nu este mulţumit

Cristiano Ronaldo a declarat că nu este mulțumit și vrea în continuare mai mult, după ce a primit marți a patra sa Gheată de Aur, pentru cel mai bun marcator din campionatele europene de fotbal în sezonul 2014-2015, un bilanţ record pe care vrea să și-l amelioreze în viitor.

13 oct. 2015, 14:02
Cristiano Ronaldo a câştigat Gheata de Aur pentru a patra oară. Lusitanul nu este mulţumit

Este un moment special„, a recunoscut starul lui Real Madrid (30 ani) în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-un hotel din Madrid. ”Însă nu sunt mulțumit, vreau mai mult decât atât. Știu că sunt singurul care a câștigat patru Ghete de Aur, însă vreau mai mult, o vreau pe a cincea și pe a șasea, dacă este posibil”.

Cel mai bun marcator (”Pichichi”) din La Liga, cu 48 de goluri în sezonul trecut, Ronaldo primește pentru a patra oară în carieră, după 2008, 2011, 2014, 2015, acest trofeu decernat de mai multe media europene. Asta îi permite să se instaleze singur în fruntea palmaresului, în fața rivalului său Lionel Messi, al 2-lea în 2014-2015 (43 goluri) și de trei ori câștigător (2010, 2012, 2013).

Citeşte şi Moment fabulos, amuzament maxim. Fiul lui Cristiano Ronaldo habar n-are cum îl cheamă VIDEO

În palmaresul Balonului de Aur, trofeu care recompensează cel mai bun jucător al anului, situația este inversă, argentinianul se află în fața portughezului, cu 4 trofee câștigate, față de 3, Ronaldo.

Laureat al Balonului de Aur în ultimii doi ani, Ronaldo pare însă că se află în 2015 în urma lui Messi, care a ghidat FC Barcelona spre o somptuoasă triplă La Liga-Cupa Spaniei-Liga Campionilor, în primăvară.

Citeşte şi Ultima cucerire a lui Cristiano Ronaldo are 19 ani şi arată excepţional. Tânăra este un fotomodel danez FOTO

Evident, (câștigarea unei noi Ghete de Aur) implică și câștigarea unor titluri la nivel colectiv, a unor trofee cu echipa„, a recunoscut Ronaldo, conștient că Real Madrid a încheiat sezonul trecut fără un titlu major. ”Real Madrid este o echipă care trebuie să câștige titluri în fiecare an. În acest sezon este la fel, vrem să câștigăm Campionatul, Liga Campionilor și, dacă este posibil, și Cupa Regelui„, a declarat Ronaldo.

Această a patra Gheată de Aur vine să puncteze o perioadă fastă pentru Ronaldo, intrat în legenda lui Real Madrid acum două săptămâni, egalându-l pe Raul Gonzalez drept cel mai bun marcator din istoria clubului madrilen (323 goluri). Atacantul portughez a trecut și de bariera celor 500 goluri înscrise în cariera sa.