Cristiano Ronaldo ar fi ajuns la un acord cu Al-Nassr. Poate câștiga o jumătate de miliard de euro în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo (37 de ani), liber după despărțirea de Manchester United, ar fi ajuns la un acord cu Al-Nassr. Club îi oferă un contract pe două sezoane și jumătate cu 200 de milioane de euro salariu anual.

30 nov. 2022, 13:03
Cristiano Ronaldo ar fi ajuns la un acord cu Al-Nassr. Poate câștiga o jumătate de miliard de euro în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo ar fi convenit cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, un contract care i-ar aduce o jumătate de miliard de euro. În vârstă de 37 de ani, căpitanul Portugaliei ar fi acceptat oferta clubului deținut de prințul moștenitor saudit Mohammed bin Salman, potrivit ziarului spaniol Marca.

Liber de contract după despărţirea de Manchester United, atacantul lusitan ar accepta să evolueze la Riyadh. Jurnaliștii spanioli au aflat că Al-Nassr i-a propus un acord valabil până în iunie 2025, două sezoane și jumătate, cu un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Surse apropiate fostului superstar de la Real Madrid și Juventus insistă că nu a fost semnat niciun acord și că Ronaldo rămâne concentrat pe Cupa Mondială, dar presa iberică susțin astăzi că „cifrele amețitoare” au fost deja convenite. Cristiano Ronaldo ar putea semna contractul cu Al-Nassr după Campionatul Mondial din Qatar, în ianuarie 2023.

Al-Nassr este unul dintre cele mai de succes cluburi din Arabia Saudită. Echipa a câştigat Supercupa Arabiei Saudite atât în ​​2020, cât și în 2021.

La Al-Nassr, Cristiano Ronaldo l-ar avea antrenor pe francezul Rudi Garcia și printre colegi pe columbianul Ospina, camerunezul Aboubakar, spaniolul Álvaro González și brazilienii Luiz Gustavo și Talisca, potrivit gsp.ro.