Cristiano Ronaldo este ÎN DOLIU. „Vei fi mereu în INIMA MEA”

Filomena Aveiro, bunica paternă a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, a încetat din viaţă la vârsta de 84 ani, într-un spital din oraşul Funchal, în care fusese internată în urmă cu câteva săptămâni, a anunţat familia jucătorului.

09 iul. 2014, 09:34
Cristiano Ronaldo este ÎN DOLIU. „Vei fi mereu în INIMA MEA”

Cristiano Ronaldo, aflat în vacanţă, a publicat următorul mesaj pe reţelele de socializare: „Bunico, vei fi mereu în inima mea. Odihneşte-te în pace, sărutări din partea tuturor nepoţilor”.

Presa lusitană precizează că Filomena Aveiro suferea de Alzheimer – între alte maladii – şi trăia în locuinţa sa din arhipelagul Madeira, în care s-a născut şi Cristiano Ronaldo. În momentul decesului, bunica fotbalistului era internată în centrul de sănătate Dos Marmeleiros din Funchal, capitala arhipelagului Madeira.

Prima care a anunţat vestea morţii Filomenei Aveiro a fost una dintre surorile lui Ronaldo, Katia Aveiro, care s-a făcut remarcată în calitate de cântăreaţă, participând la diverse programe ale televiziunii spaniole.

„S-a întâmplat ceea ce era evident şi aşteptat, chiar dacă oamenii nu sunt niciodată pregătiţi pentru a primi vestea morţii unuia dintre apropiaţii lor. Mama tatălui meu suferea deja şi se lupta cu diverse boli care o afectau de mai mulţi ani”, a precizat Katia Aveiro într-un mesaj postat, de asemenea, pe reţelele de socializare.