Cristiano Ronaldo, „ţepuit” de 300.000 de euro. Cum a devenit victima unei escrocherii timp de trei ani

Cristiano Ronaldo a fost victima unei escrocherii timp de mai bine de trei ani de către o angajată a unei agenţii de turism.

20 sept. 2021, 15:13
Cristiano Ronaldo, „ţepuit” de 300.000 de euro. Cum a devenit victima unei escrocherii timp de trei ani

Cristiano Ronaldo, „ţepuit” de 300.000 de euro. Starul portughez al lui Manchester United a fost înşelat timp de mai bine de trei ani fără să-şi dea seama. Fotbalistul a fost victima unei angajate a unei agenţii de turism, Maria Silva, căreia îi încredinţase cardurile de credit şi codurile aferente.

Cristiano Ronaldo, „ţepuit” de 300.000 de euro

Între februarie 2007 şi iulie 2010, agenta a rezervat peste 200 de călătorii pe care vedeta portugheză nu le-a făcut, dar banii au intrat în contul ei. Suma totală a înşelătoriei este de 288.000 de euro şi, potrivit cotidianului Jornal de Noticias, fotbalistul nu şi-a dat seama că îi lipsesc banii.

Cristiano Ronaldo nu este singura victimă în acest caz. Agentul său, Jorge Mendes, companiile acestuia din urmă, Gestifute şi Polaris, precum şi jucătorii Nani şi Manuel Fernandes au fost de asemenea înşelaţi pentru o sumă totală de 350.000 de euro.

Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cel mai mare salariu din Premier League. Câştigă cu peste 6 milioane de euro mai mult decât al doilea fotbalist din top

Acuzata a fost condamnată la patru ani şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2017 de un tribunal din Porto. Agenta în vârstă de 53 de ani a acceptat să returneze banii foştilor ei clienţi pentru a evita închisoarea.


loading...