Cristiano Ronaldo, umilit în propria ţară. I s-a scandat „Messi!”, la întoarcerea acasă VIDEO

La sosirea în Portugalia, pentru amicalul cu Ecuadorul, căpitanul lusitanilor, Cristiano Ronaldo, a fost întâmpinat cu scandarea "Messi!". Din înregistrările video se vede cum starul lui Real Madrid a fost afectat de o astfel de primire.

05 feb. 2013, 10:05
Cristiano Ronaldo, umilit în propria ţară. I s-a scandat „Messi!”, la întoarcerea acasă VIDEO

Cristiano Ronaldo nu traversează o perioadă prea grozavă şi, după ce a marcat primul autogol din carieră, făcându-se vinovat de înfrângerea Realului la Granada, starul lusitan a avut parte de un moment delicat şi la întoarcerea în propria ţară, pentru amicalul pe care naţionala îl va juca miercuri, cu Ecuadorul.

În timp ce semna autografe, căpitanul reprezentativei Portugaliei a fost surprins să audă că unul dintre compatrioţii săi scandează numele marelui rival de la Barcelona, Lionel Messi. După cum se vede din înregistrările video, Cristiano Ronaldo s-a arătat vizibil deranjat de această atitudine, dar s-a abţinut să răspundă provocării.

La conferinţa de presă Ronaldo a declarat: „Un fan a strigat Messi la sosirea mea în Portugalia? Nu vreau să vorbesc despre asta, puneţi-mi întrebări legate de echipa naţională. Joc de 10 ani pentru reprezentativa Portugaliei, iar un comentariu izolat nu pune în pericol angajamentul meu cu naţionala„.