Cristiano Ronaldo va încasa 200.000.000 de euro pe an la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al Nassr: "Cel mai mare sportiv din lume a semnat", au transmis saudiții.

30 dec. 2022, 23:42
Cristiano Ronaldo va încasa 200.000.000 de euro pe an la Al-Nassr

Publicația Al Arabiya, urmărită pe Twitter de peste 22 de milioane de persoane, scrie pe site că „starul portughez Cristiano Ronaldo a semnat oficial contractul cu Al Nassr și se va alătura echipei din ianuarie 2023”.

A murit Pele! Ultimul mesaj al triplului campion mondial şi ce a transmis fiica după deces VIDEO
Potrivit sursei citate, Ronaldo ar fi semnat un contract pe două sezoane cu formația din Arabia Saudită. „E mai multă decât istorie în devenire. Nu doar că acest transfer va inspira clubul nostru la succese mărețe, dar va inspira întregul campionat, țara, viitorul următoarelor generații. Băieți, fete, toți vor dori să devină cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit la noua ta casă, Cristiano”, se arată în comunicatul emis de Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr

Telenovela iernii în fotbalul internaționala ajuns la sfârșit. Cristiano Ronaldo, liber după plecarea cu scandal de la Manchester United, ar fi semnat deja înțelegerea cu Al-Nassr.

 

Cristiano Ronaldo

Marca: „Ronaldo a semnat cu Al-Nassr”
Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

David Popovici, desemnat cel mai bun sportiv din Balcani, în 2022. I-a detronat pe Novak Djokovic și pe Luka Modric

Cristiano Ronaldo și-a petrecut ultimele zile la Madrid, alături de partenera Georgina Rodriguez. Potrivit sursei citate anterior, portughezul va ajunge la Riyadh duminică. Va fi prezentat pe stadion, în fața fanilor, apoi se va alătura lotului condus de Rudi Garcia.

Al-Nassr este în plin campionat. După primele 10 runde disputate ocupă locul secund, cu 23 de puncte, două sub liderul Al-Shabab. Cristiano ar putea debuta pe 5 ianuarie, acasă, contra lui Al-Taee.Clubul saudit scapă de două vedete pentru a-i face loc portughezului. Argentinianul Gonzalo Martinez (29 de ani, mijlocaș ofensiv) și uzbecul Jaloliddin Masharipov (29 de ani, extremă stângă) vor pleca de la echipă în următoarea perioadă de mercato.

În schimb, la Al-Nassr ar putea ajunge alte două nume mari din Europa, Sergio Ramos (36 de ani) și Sergio Busquets (34 de ani).