Cristiano Ronaldo primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Se strânge laţul în procesul de VIOL: ce l-a obligat justiţia din SUA

Cristiano Ronaldo a fost obligat să ofere o probă ADN în dosarul din Statele Unite ale Americii. Vedeta lui Juventus este implicată într-un scandal în care Kathryn Mayorga îl acuză de viol, iar poliţia din Las Vegas a redeschis cazul din 2009.

10 ian. 2019, 20:07
Cristiano Ronaldo primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Se strânge laţul în procesul de VIOL: ce l-a obligat justiţia din SUA

Poliţiştii din Las Vegas cer o probă de ADN de la Cristiano Ronaldo şi au trimis un mandat în Italia. Autorităţile de peste Ocean s-au adresat deja unui tribunal din Italia pentru a obţine eşantionul, iar americanii susţin că fotbalistul de 33 de ani se va conforma.

Cristiano Ronaldo, o nouă acuzaţie de VIOL. Mărturie cutremurătoare: „Este un psihopat!” GALERIE FOTO

În 2009, starul lui Juventus ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, însă cele două părţi au ajuns la o înţelegere financiară. La sfatul noului avocat, femeia a cerut ca ancheta să fie redeschisă şi speră că va obţine dreptatea în justiţie.

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol şi de Jasmine Lennard, o vedetă din Marea Britanie. Femeia de 33 de ani a susţinut că va veni cu probe în sprijinul afirmaţiilor făcute. Acesta a postat o serie de acuze pe contul personal de Twitter, printre care se numără şi faptul că fotbalistul lui Juventus ar fi ameninţat-o că o va ucide. Jasmine a anunţat că o va sprijini pe Kathryn Mayorga cu tot ceea ce va putea pentru ca Ronaldo să fie condamnat.