Cristina Bălan, câștigătoarea de la Vocea României, rupe tăcerea despre experiența nașterii: ”A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan a impresionat o țară întreagă atunci când a participat la ”Vocea României”, sezonul 5. Însă mulți nu știu despre tânăra artistă că aceasta are și o poveste de viață deloc ușoară. Vezi mai jos.

18 apr. 2024, 11:08

Cristina Bălan a impresionat o țară întreagă atunci când a participat la ”Vocea României”. Mulți nu știu despre tânăra artistă că aceasta are și o poveste de viață deloc ușoară.

Citește și Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, jurat la Vocea României. Artista, dezvăluiri fără perdea: „Am considerat că sunt prea tânără, că trebuie să mai parcurg pași până acolo”

În 2015, Cristina Bălan a câștigat Vocea României, făcând parte din echipa condusă de antrenorul Tudor Chirilă.

Cristina Bălan a impresionat pe toată lumea cu participarea la ”Vocea României”, acolo unde a demonstrat că talentul său vocal este deosebit și poate atinge note la care nu toți concurenții pot ajunge.

Pe lângă naturalețea sa, Cristina Bălan a demonstrat, de fiecare dată când a urcat pe scenă, că are pachetul complet pentru a fi un artist cunoscut.

 

Totuși, dacă mulți români au observat calitățile sale vocale, nu mulți știu și că tânăra a trecut prin momente de cumpănă, având o poveste de viață care ar impresiona pe oricine.

Artista a adus pe lume, în urmă cu 10 ani, o pereche de gemeni, într-un spital din București. Din păcate, cei doi bebeluși au fost diagnosticați cu Sindromul Down, la scurt timp după venirea pe lume.

Cristina Bălan: ”Nu-mi place să fiu umilită”

Cristina Bălan a fost invitată la emisiunea ”Monden Alert” de la Metropola TV, acolo unde aceasta a vorbit pe larg despre cât de traumatizantă a fost nașterea și ce decizie a luat după experiența sa.

„A doua oară am decis să nasc acasă, supravegheată de o dulă, tocmai pentru că prima naștere, cea cu gemenii, a fost extrem, dar extrem de traumatizantă.

Trauma am suferit-o la un spitalul de stat, nu am să-l numesc acum, pentru că sunt acolo și oameni care sunt dedicați, cum este domnul doctor Sorin Eșanu, care mi-a supravegheat și sarcina cu gemenii și această sarcină cu fetița, tocmai pentru că este un om deosebit. Însă, a fost foarte traumatizantă nașterea cu cadrul medical care înjura și nu-mi place acest lucru.

Nu-mi place să fiu umilită, cred că nimănui nu-i place, însă unele persoane acceptă. Am avut nevoie de foarte mulți ani să integrez aceste emoții negative, să ajung la o reziliență și să-mi vindec, practic, trauma.

Te-ar putea interesa și Scandal de proporții la ProTV după ce Alexandra Căpitănescu a plecat acasă cu trofeul de la Vocea României: „A câștigat contractul lui Tudor… mare făcătură”

Și atunci am considerat că, decât să mă duc și să stau cu stres, să fac așa cum simt eu. Îmi asum alegerile în viață. Îmi place să-mi iau puterea înapoi”, a declarat Cristina Bălan, în exclusivitate, la Monden Alert.