Cristina Belciu își caută iubit. Cum arată bărbatul perfect pentru fosta iubită a lui Boureanu: „Trebuie să îndeplinească trei valori”

Cristina Belciu își caută iubit. Fotomodelul a devenit cunoscută în showbiz datorită relației pe care a avut-o cu Cristian Boureanu. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu fostul politician, bruneta este în continuare în atenția presei și mărturisește că își dorește o relație, respectiv să își întemeieze o familie.

14 sept. 2023, 15:56
Cristina Belciu își caută iubit. Cum arată bărbatul perfect pentru fosta iubită a lui Boureanu: „Trebuie să îndeplinească trei valori”
Cristina Belciu își caută iubit

Cristina Belciu își caută iubit. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu este conștientă că are standarde foarte ridicate, de aceea este singură în momentul de față. Fotomodelul știe ce își dorește de la viitorul iubit și enumeră câteva calități pe care trebuie să le îndeplinească.

Cristina Belciu își caută iubit

Bruneta își dorește un bărbat inteliget, foarte educat și manierat. Dacă îndeplinește cele trei valori și își dorește, la rândul lui, o relație serioasă, totul o să decurgă de la sine.

Am un standard foarte ridicat, de aceea sunt singură! Îmi doresc să găsesc un bărbat foarte inteligent, foarte educat, foarte manierat, și de aici lucrurile funcționează într-o anumită măsură pentru că eu cred că dacă îndeplinește aceste trei valori are și inteligența emoțională să poată să se plieze, și eu o fac la rândul meu, și cred că e super important să fie maleabil și să își dorească o relație, pentru că asta e problema, că sunt mulți care spun că nu sunt pregătiți pentru o relație.(…) Nu am mai intrat într-o altă relație pentru că nu am găsit bărbatul potrivit.”, a spus Cristina Belciu, la Antena Stars.

Citește și: Cristina Belciu face dezvăluiri. Ce spune despre infidelitate: „Aş putea ierta înşelatul”

Cristina Belciu, dezvăluiri despre relaţia cu Cristian Boureanu

Eu și Cristian Boureanu avem o relație foarte strânsă, este persoana pe care mă pot baza, și invers. El se poate baza pe mine. Suntem prieteni buni. Sunt într-o perioadă care mă ajută să mă cunosc, să mă regăsesc.

Vreau relație, dar sunt atentă. În viața oricărei femei există bărbați care o curtează. Veți afla despre ce este vorba când va fi momentul. Momentan sunt singură. Nu știu dacă nu am noroc în dragoste, dar cred că norocul este creat și de către noi.

Eu am lucrat foarte mult cu mine, să devin cea mai bună variantă a mea. Cred că dacă eu mă iubesc pe mine, atrag persoana potrivită în viața mea. Acum sunt în așteptarea acelui moment perfect. Eu m-am îmbunătățit și mi-au crescut standardele.

Cristian Boureanu a ridicat ștacheta pentru mine. A însemnat mult pentru mine. Am avut amândoi de învățat unul de la celălalt. Este un bărbat foarte deștept, m-a ajutat mult”, a spus Cristina Belciu.