Cristina Ciobănaşu din „Sacrificiul” este o luptătoare. Cum a ajuns de la un caz social la o poveste de succes

Actriţă de telenovele, povestea Cristinei însăși pare desprinsă din acest gen de filme.

20 dec. 2019, 09:57
Cristina Ciobănaşu din „Sacrificiul” este o luptătoare. Cum a ajuns de la un caz social la o poveste de succes

Toată lumea o știe din serialul „Pariu cu viața” sau din producțiile de tip telenovelă „O nouă viață”, „Aniela”, toate produse de Ruxandra Ion, pe vremea când era producător la MediaPro și Acasă TV, scrie stiri.botosani.ro.

Cristina Ciobănașu s-a născut la Vorona Mare, județul Botoșani, în 1996, unde și-a trăit primii ani din viață alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui. Locuiau într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie. Bunica a fost cea care a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale și tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare, participând la diferite festivaluri și făcând parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

Citeşte şi Dorian Popa nu poate deveni TATĂ. Problema INTIMĂ cu care se confruntă ARTISTUL

În 2008 se decide să participe la show-ul difuzat de Pro TV, „Dansez pentru tine” unde a făcut echipă cu Alex Velea și au dansat pentru visul micuței din Botoșani, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Din păcate au ieșit printre primii din competiție, povestea Cristinei Ciobănașu abia de-acum începea, Ruxandra Ion remarcând-o în cadrul emisiunii. A invitat-o pe Cristina la o discuție, ba mai mult de-atât Ruxandra Ion i-a devenit mamă adoptivă și una dintre persoanele care o susțin zi de zi în cariera ei în televiziune și nu numai. A îndrăgit-o imediat pe fetița de 11 ani. De aici a fost doar o aruncătură de băț până când Cristina Ciobănașu s-a mutat în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia.

Cum a ajuns dintr-un caz social al „Dansez pentru tine” la succes

În același an se mută la București și a fost distribuită în rolul Monicăi (personaj episodic) în comedia Îngerașii. După „Îngerașii” a continuat colaborarea cu Acasă TV și MediaPro Pictures, fiind distribuită în roluri co-principale în producții precum Aniela (Julieta) și Iubire și onoare (Noor el Jisr). În 2011, în urma unui casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Pictures pentru Pro TV, Cristina a intrat în trupă Lala Band, și a fost distribuită în rolul Ancăi Anghel în serialul muzical „Pariu cu viața”, ca mai apoi, pe 20 iunie 2011, împreună cu Lala Band, Ciobănașu să lanseze piesa „Stage of joy”, ca un material promoțional pentru „Pariu cu viața”, ce avea să aibe premiera pe 19 septembrie 2011, la nivel național. În perioada următoare, Cristina, alături de trupa Lala Band a atins performanțe greu de egalat: 5 albume de studio, discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012″, 4 turnee naționale, peste 150 de ore de muzică live, peste 150.000 de fani veniți la concerte pentru a-și vedea idolii.

În 2013, Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că în paralel cu activitatea lor din Lala Band, se lansează în cariera solo și formează trupa One printr-un concert intitulat „Angels to fly” la Godot Cafe-Teatru. Prima piesă a formației, „Un nou început” a fost lansată pe 9 iulie 2014. Pe plac actoricesc, Ciobănașu a apărut în lungmetrajul „LIVE!”, alături de Tudor Chirilă, interpretând-o pe Ema la 16 ani, ca mai apoi să pătrundă, din nou în lumea televiziunii când, în 2016, postul de televiziune „Euforia Lifestyle TV” devenea Happy Channel, ceea ce a adus o restructurare completă din punct de vedere al misiunii, viziunii și grilei de programe, toate aceste lucruri căzând pe umerii deja celebrei Ruxandra Ion. Cristina a devenit astfel, alături de Carmen Tănase și Anca Țurcașiu, ambasadoare a Happy Channel. Pentru promovarea noului post de televiziune, Cristina a lansat melodia „Tot ce vreau” și tot în aceeași perioadă a început, alături de logodnicul său, Vlad Gherman și fostul lor coleg de trupă, Raphael Tudor, să modereze emisiunea „Happy Day”.

În februarie 2017, Happy Channel anunța producția pentru un nou serial, ce o avea ca protagonistă pe Cristina Ciobănașu. „Când mama nu-i acasă” a avut premiera pe 13 martie 2017 și s-a terminat pe 26 iulie 2017. În septembrie 2017, tot pe Happy Channel, a început „O grămadă de caramele”, în care Cristina reia rolul Mirunei Șerban din „Când mama nu-i acasă”. Începând din ianuarie 2018, Cristina Ciobănașu face parte din distribuția serialului „Fructul oprit”, în care o interpretează pe Ana Caragea, iar din septembrie 2019, Cristina face parte din distribuția serialului „Sacrificiul”.

Ciobănașu și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta în perioada următoare.