Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au afișat împreună. Actrița nu se mai ascunde!

Cristina Ciobănașu a avut o primă reacție după ce fostului ei iubit, Vlad Gherman, și Oana Moșneagu s-au afișat împreună.

30 ian. 2022, 10:36

Cristina Ciobănașu și iubitul ei nu se mai ascund. După ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au recunoscut fanilor că sunt împreună, acum și Cristina Ciobănașu a simțit că poate să-l arate lumii pe iubitul ei.

În urmă cu un an de zile, chiar la final de februarie, Cristina și Vlad dădeau trista veste a despărțirii. Au fost împreună nouă ani de zile, dar au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Au mărturisit la vremea respectivă că nu s-a întâmplat nimic rău între ei, ci pur și simplu și-au dat seama că își doresc alte lucruri în viață.

A fost o perioadă lungă și grea pentru amândoi, mai ales că au fost nevoiți să se vadă pe platourile de filmare de la „Adela”, fiind în continuare colegi. Acum, după un an de zile, Vlad și Cristina pot să fie, în sfârșit, prieteni și să-și fie aproape unul celuilalt fără vreun alt fel de implicare.

După perioada complicată prin care au trecut, acum Vlad și Cristina sunt din nou cu zâmbetul pe buze și sunt fericiți. Separat. Și-au refăcut viața personală cu alte persoane, iar ei rămân prieteni.

El e noul iubit al Cristinei Ciobănașu:

Cristina Ciobănașu și noul ei iubit
Cristina Ciobănașu și noul ei iubit

Vlad Gherman s-a afișat și el pentru prima dată cu noua iubită, Oana Moșneagu

În urmă cu doar o zi, Vlad Gherman și colega de platou, Oana Moșneagu, au dat vestea fanilor: sunt împreună. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e „da””, au scris ei pe Instagram, unde au atașat și o serie de fotografii împreună.

Mai mult, Vlad Gherman a lansat și o melodie recent, iar protagoniști în videoclip sunt el și Oana. Apar în ipostaze tandre, iar fanii s-au întrebat încă din primele momente dacă nu cumva formează un cuplu. La scurt timp a apărut și răspunsul mult așteptat.

În legătură cu noua relație a Cristinei Ciobănașu, Vlad Gherman a spus că știa despre ea chiar de la fosta lui mare iubire. „Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a declarat în urmă cu mai mult timp Vlad Gherman.

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Cristina și Vlad se cunosc de mulți ani, de când au fost colegi în serialul „Pariu cu viața” și trupa Lala Band. S-au îndrăgostit când erau doar doi adolescenți timizi, iar relația lor a crescut frumos până când au ajuns la maturitate. Au fost împreună nouă ani, iar șapte ani au și locuit împreună.

Dragostea pentru muzică și actorie, dar și chimia dintre ei i-a făcut să fie foarte uniți și să-și fie alături în cele mai frumoase momente din viață. Chiar și acum, după despărțire, cei doi vorbesc foarte frumos unul despre celălalt și despre relația superbă pe care au avut-o.