Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați împreună: „Față în față”. În urmă cu câteva zile, actorul a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați împreună. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu s-a gândit că s-ar fi putut despărți. Ei bine, separarea s-a produs, iar fiecare și-a refăcut viața, actorul este chiar la un pas să se căsătorească cu actuala lui logodnică, Oana Moșneagu.

22 aug. 2023, 17:16
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați împreună: „Față în față”. În urmă cu câteva zile, actorul a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați împreună. Chiar dacă nu mai au nicio treabă din punct de vedere sentimental, cei doi au o relație frumoasă de prietenie. Recent, actorul și-a cerut logodnica în căsătorie, iar fanii au așteptat și o reacție din partea fostei.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, fotografiați împreună

Ei bine, Cristina Ciobănașu nu a comentat nimic vizavi de acest subiect, însă a postat o imagine alături de Andreea Ibacka și Vlad Gherman, felicitând-o pe blondină, pentru că în urmă cu câteva zile, și-a sărbătorit ziua de naștere.

La mulți ani și face to face (n.red. față în față), coleguța!”, a fost mesajul transmis de Cristina Ciobănașu, în dreptul imaginii unde apare alături de Vlad Gherman și Andreea Ibacka.

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman: „Inițial m-a refuzat, după ce am chemat-o la mine acasă, la o cină romantică”

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cei doi actori au avut premiera piesei ”Îmblânzirea scorpiei” la Palatul Mogoșoaia. La finalul spectacolului, actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Spectatorii au rămas muți de uimire, aplaudându-i pe cei doi minute în șir. Imaginile cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au viralizat imediat pe Instagram. (Vezi AICI imaginile)

În urmă cu ceva timp, cei doi actori au fost întrebați dacă au planuri de nuntă, amândoi declarând că, deși au o relație superbă, preferă să mai aștepte acest moment, concentrându-se acum pe proiectele profesionale. Iată, însă, că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar acum bat clopote de nuntă pentru cei doi.

Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria”, spunea Oana Moșneagu.