Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate: „Se expun mult și degeaba”

Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate. Actrița abordat unul dintre fenomenele care au acaparat societatea din zilele noastre și anume fotografiile deoacheare care sunt postate în mediul online. Vedeta consideră că se exagerează cu „goliciunea” pe care o arată pe Internet.

20 feb. 2024, 21:50
Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate: „Se expun mult și degeaba”
Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate

Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate. Actrița este de părere că acest lucru îndepărtează femeile de orice urmă de mister, că prin aparițiile lor indecente se lasă „dezbrăcate” și de secrete, nu doar de haine.

Citește și: Cristina Cioran aruncă bomba despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu: „Este totul mult mai clar”

Cristina Cioran le atacă pe femeile care apar mai mult dezbrăcate

Nu e vorba că sunt conservatoare sau ceva de genul acesta, sunt lucruri personale, care nu se discută, e ca și cum m-ai întrebat câtă lenjerie intimă am în garderobă. Sau ce lenjerii de pat am, bravo. Astea nu sunt chestii de povestit, de ce ai face-o, de ce ți-ai arăta lucrurile astea? Nu mi se pare o rușine să spui că nu discuți despre ele, sunt chestii care nu se discută, e prea mult, peste tot e doar piele goală, peste tot.

Am zis că fac și eu în glumă o filmare de aia, dar nu merită efortul. Am senzația că pe toată lumea cunosc atât de bine, nu mai are nimeni niciun secret, exteriorul e văzut tot. E prea multă goliciune. E ca și cum te duci într-un club de striptease și cea mai mișto tipă e una îmbrăcată”, a declarat Cristina Cioran în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Chiar dacă extrem de multe femei, printre care și persoane publice, postează fotografii provocatoare, Cristina Cioran nu vede motivul pentru care cineva s-ar expune în acest fel în spațiul public.

Se expun mult și degeaba, măcar revistele alea de profil plăteau. De ce? Cu ce sunt eu mai bogată intelectual? Ce faci cu like-urile? Îți dau un exemplu, cea mai sexy femeie din cinematografie, pe Angelina Jolie ai văzut-o goală? Ai văzut-o sexy, mulată? Da, mișto. O vezi doar în filme, unde e justificat. Mai lasă niște mistere și pentru bărbatul ăla. Pentru cine faci asta, tu, ca femeie, ca să zică unu mamă ce te-aș…? Pentru asta?”, mai spune actrița.