Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie. O zodie este bântuită de Lilith-Luna Neagră, alta are parte de energii grele de pe Marte

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a prezentat horoscopul pentru prima jumătate a lunii martie.

04 mart. 2024, 16:55
Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie. O zodie este bântuită de Lilith-Luna Neagră, alta are parte de energii grele de pe Marte
Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu

Horoscop Cristina Demetrescu Berbec

Berbecii traversează această perioadă în care axa Fecioară-Pești este destul de apăsătoare, deci pot fi unele griji legate de sănătate, poate chiar nevoia de a face niște investigații mai amănunțite, dar sunt scutiți de aceste apăsări, Berbecii care caută mai mult în subconștient sau în lumile subtile. Este o zonă a încercărilor sau a iluminării, depinde pe ce cale vrei să te duci.

Taur

Sunt niște persoane foarte pragmatice și, în general, își ghidează viața după lucrurile foarte simple. Este și pentru ei o perioadă în care semnele și un anumit ghidaj s-ar putea să-i ajute să se descurce mai bine în labirintul acesta al constrângerilor de zi cu zi și să-i ajute să găsească soluții pentru probleme. Te întâlnești acum cu o situație și s-ar putea să fie relevantă peste un timp. Dacă ați putea să fiți mai atenți, atunci ar fi foarte bine.

Zodiac chinezesc martie 2024. O zodie aleargă în cerc, alta îşi reîncarcă bateriile sufletului
Gemeni

Gemenii au încă o perioadă în care se pot teme pentru liniștea lor, pentru sănătatea lor, pentru părinți, pentru casă, dar pot spune că Gemenii și Săgetătorii sunt cei mai loviți de această axă Fecioară-Pești, aflată în tensiune cu axa Gemeni-Săgetător. Zodiile duble sunt mai marcate în această perioadă. Sunt vești bune din punct de vedere profesional și are optimism pentru următoarea perioadă.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Racii nu ar trebui să plece la drum, probabil acolo poate să fie și un risc de accident sau risc de îmbolnăvire. Sunt temători în ceea ce privește interviurile, examenele, dar astfel harta lor este foarte bună. Sunt cumva pe cai mari și trebuie doar să treacă de această frică. Ar fi îngrozitor să renunți la o oportunitate doar pentru că ai o teamă. Atenție la gafe!

Leu

Leii se pot îngrijora din punct de vedere al banilor, financiar, își pot face mai multe griji, poate că au consumat ce aveau pus deoparte. Nu este o perioadă foarte bună pentru investiții. Ei sunt într-o perioadă de schimbare și chiar dacă Soarele care trece prin zodia Pești nu este favorabilă zodiei Leu, este totuși perioada aceasta de ceață în care ei pot să se focuseze cel mai bine pe schimbările pe care trebuie să le facă.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară

Fecioarele sunt cele care sunt mai marcate de lilith, în momentul de față. Luna neagră în Fecioară le pune în situația de a despica foarte bine firul în patru. Caută anumite soluții, dar nu le caută acolo unde trebuie. Există și foarte multe descurajări, opoziții din partea celorlalți. Cu siguranță, și pentru ele este o perioadă în care trebuie să-și facă curaj și să facă anumite schimbări.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

Balanță

Balanță își adaptează condițiile de la locul de muncă în funcție de sănătate sau poate să nu fie vorba de sănătate, ci despre un copil care se va naște sau un copil care este acasă și are o problemă de sănătate, dar temerea lor este că nu vor fi înțelese. Pe de altă parte, Venus, care intră undeva pe sectorul sănătății și al muncii, ajută la soluționarea acestor probleme.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion

Scorpionii pot avea unele probleme emoționale, sentimentale, în special cu copiii. Sunt Scorpioni care caută soluții pentru a procrea, pentru a face copii. Pentru alți copii care au crescut, ridică probleme. Scorpionul, în momentul de față, ca de obicei, dă vina pe cineva, pe prietenii care nu îi susțin suficient de mult prin toate grijile prin care trec.

 

Săgetător

Săgetătorii intră la pachet cu Gemenii, de data aceasta. Sunt și ei preocupați față de unele probleme de sănătate, dar au o perioadă foarte bună pentru lucrul acesta, adică nu trebuiesc neapărat amânate. Și pentru ei axa Fecioară-Pești îi pune în situația de a trece de la faze de descurajare, teamă, la situația în care să aibă curaj și să mute puțin munții. Este o perioadă puțin cam instabilă.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn

Capricornul demarează greu acțiuni legate de examene, se apucă greu de învățat. Mai periculos este pentru cei care sunt tineri acum la liceu, se îndrăgostesc înainte de BAC, poate chiar părinții Capricorni se pot confrunta cu astfel de probleme ale copiilor lor. Sunt convinsă că aceste două lucruri pot fi ținute în echilibru și că îi pot ajuta pe ei să se regăsească și cu responsabilitățile și cu viața personală. Nu trebuie neglijată nici una, nici alta, a spus astrologa la Vorbeste lumea.

Vărsător

Vărsătorii sunt cei care îl au acum pe Pluto, pe Marte. Nu știu dacă vreo altă zodie și-ar dori să aibă energiile acestea care sunt și grele, determină și schimbări. Cumva, îl au și pe Venus acolo, planeta care îndulcește puțin situația. Unii admiră, alții spun că sunt foarte duri sau că acționează în funcție de conducere.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

Peștii amână o intervenție chirurgicală, poate o amână din instinct, din fler. S-ar putea să exist niște soluții pentru ei mai puțin invazive. Cine se duce acum la doctor primește verdictul: cuțit. Ei, cumva din fler, s-ar putea să spună că mai caută și a doua opinie.