HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”

Cristina Demetrescu atrage atenția cu privire la fenomenele astrologice care au loc începând chiar cu echinocțiul de toamnă. În câteva zile, Mercur devine retrograd, motiv pentru care trebuie să fim pregătiţi şi atenţi, ca să nu ajungem într-o situaţie critică, spun astrologii.

22 sept. 2021, 15:16
HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”
Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Astrologul spune că dacă în septembrie facem o greşeală, o să tragem ponoase mari după, pentru că „Luna neagră este foarte aproape de destin”.

Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile

„A fost o Lună plină în zodia Peşti, axa Fecioară-Peşti este o axă care patronează din punct de vedere astrologic domeniul medical. Cu această Lună plină putem să ne bucurăm din orice alt motiv spiritual, artistic, creativ, dar dacă privim lucrurile din punct de vedere medical şi al acestei evoluţii, o Lună plină într-o zodie medicală poate să aducă un vârf, o amplificare.

De asemenea, este şi un moment în care zodiile duble şi această Lună plină tot pe zodii duble vorbeşte foarte mult despre ignoranţă. Zodiile duble înseamnă că întotdeauna există o alternativă, nu este o situaţie blocantă cum a fost până în momentul acesta când nu existau soluţii şi atunci cred că depinde de noi.

În sensul bun al lucrurilor, această Lună plină poate să ne aducă un efect mai lung şi o atenţie şi conştientizarea asupra domeniului medical, pentru că aceasta este prioritatea la momentul acesta.

Mercur retrograd care va fi între 26 septembrie şi 18 octombrie se produce în zodia Balanţei şi are o mare influenţă.

Fără o încurajare, o atenţionare din partea unor persoane care sunt autorizate să facă anumite lucruri, probabil că lucrurile nu se vor mişca şi dacă e să vorbim în contextul actual, cred că aceasta este prioritatea, ca să nu ajungem într-o situaţie critică.

Luna septembrie vine încă de la începutul lunii cu o conjunctură foarte riscantă. Şi anume, se spune că dacă faci aici o greşeală, la nivel de lună septembrie, Luna neagră fiind foarte aproape de destin, o să tragi foarte mult după.

Şi, atunci, dacă se mai poate face ceva în momentul de faţă, cred că cu puţină implicare şi mobilizare şi schimbare de atitudine şi de strategie sunt convinsă că acel Mercur retrograd nu o să vină cu nişte regrete, că n-am vorbit la timp”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, miercuri, la Antena 3.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri