Cristina Herea dezvăluie culisele showbizului din România: Imaginea publică ascunde ADEVĂRURI INTERZISE

Cristina Herea, jurnalistă, scriitoare și femeie de afaceri, a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru feminis.ro, ce lucruri din showbizul românesc îi displac, de ce nu vrea să mai publice o carte, dar și cum a inspirat-o bunica sa să își lanseze o linie de genți.

15 mart. 2016, 09:43
Cristina Herea dezvăluie culisele showbizului din România: Imaginea publică ascunde ADEVĂRURI INTERZISE

Prezinți, alături de Marius Niță, una dintre cele mai agresive emisiuni tabloide. Ce reacții ai avut de la vedete? Dar de la public?

Cristina Herea: Am înțeles din primul moment în care am intrat în presă că sursele fac diferența între un jurnalist bun și unul excepțional. Tocmai de aceea de 10 ani mi-am construit un sistem relațional pe care îl întrețin cu discreție și loialitate, față de oamenii care au încredere că pot să livrez publicului larg informația corectă. Cred în puterea publicului de a fi extrem de selectiv, lucru justificat de și de audiențele mari înregistrate la producțiile România tv.

Care a fost cea mai ciudată reacție pe care a avut-o un străin atunci când te-a recunoscut pe stradă?

Cristina Herea: Sunt departe de a fi o vedetă! Sunt un om simplu, dar complex prin intensitatea trăirilor, cred! Apreciez lucrurile pentru ce semnifică, nu pentru cât valorează!

Însă revenind la lucrurile materiale, cel mai ciudat este că mulți îmi spun că par mai copil în realitate și sunt mai slabă decât la televizor.

Citeşte interviul integral pe feminis.ro