Cristina Ich a avut nevoie să meargă la psiholog din cauza relației cu Pițurcă Junior: „Fac terapie. Nu am excelat în relațiile mele amoroase”

Cristina Ich a ajuns la psiholog în timpul relației cu Alexandru, fiul lui Victor Pițurcă. Influencerul și beizadeaua fostului selecționer al Naționalei au împreună un copil.

23 feb. 2024, 21:23
Cristina Ich a avut nevoie să meargă la psiholog din cauza relației cu Pițurcă Junior: „Fac terapie. Nu am excelat în relațiile mele amoroase”
Cristina Ich, nevoită să meargă la terapie din cauza lui Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex, fiul fostului selecționer al Naționalei Victor Pițurcă, au o poveste de dragoste pasională, dar tumultoasă,presărată cu despărțiri și împăcări, de câțiva ani de zile. Rodul iubirii lor este Noah, în vârstă de patru ani.

Citește și: Cristina Ich, desfigurată după o procedură estetică. „Aveam găuri în faţă!”

Influencerița este singura femeie din viața lui Alex Pițurcă care a reușit să-l facă tată și cu care fostul fotbalist, cunoscut pentru aventurile sale amoroase, a reușit să închege o relație de lungă durată.

La ultima despărțire al lui Pițurcă Junior de Cristina Ich s-a zvonit că acesta ar fi călcat strâmb, motiv pentru care vedeta și-a făcut bagajuș și a plecat de acasă.

Ea a mărturisit că a început să meargă la terapie, în urma problemelor pe care le-a întâmpinat în relația cu tatăl copilului ei.

„Fac terapie ca să fiu și eu mai înțelegătoare și mai tolerantă ca femeie. Eu nu am excelat în relațiile mele amoroase. Nu știu de ce îmi cer mie fetele sfaturi.

Eu, dacă nu-mi răspunzi 24 de ore la telefon, apoi 72 de ore nu te sun. Sunt Diavol Tasmanian. 

Dacă tu nu vii acasă câteva zile, înseamnă că nu vrei să stai cu mine și atunci îmi iau trei chiloți și am plecat. 

Dar, ca femeie nu trebuie să fii chiar așa, pentru că femeia ține căsnicia, și nu bărbatul”, a spus Cristina Ich, pe rețelele de socializare.

Recent, Cristina și Alex au urmat sfatul lui Victor Pițurcă și s-au împăcat din nou, după o perioadă lungă de timp în care au fost despărțiți.

Citește și: Împăcarea începutului de an! Cristina Ich și Alex Pițurcă, în tandrețuri de Revelion

Fostul selecționer este topit după nepotul său, Noah, și și-ar dori ca influencerița să-i devină noră.

Cristina este o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex: ‘Trebuie să știi să ai grijă de familia ta!’ Poate fi în continuare (nr. relația dintre Alexandru și Cristina), nu îi văd despărțiti. 

Păi, cum?! E greu, e dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. E acel copil la mijloc. Nu, nu!.(…)Cel mai important moment din viața lui Alex, acesta este, cu Cristina, având un copil” , a spus Victor Pițurcă, invitat în podcastul lui Nasrin Ameri.