Cristina Ich şi Alex Piturca au postat prima imagine cu micuţul Noah. Cu cine seamană FOTO

Cristina Ich a născut la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut primul său copil, al cărui tată este Alex Piţurcă. Deşi a promis că poza cu micuţul Noah nu va apărea pe rețelele de socializare, vedeta s-a răzgândit.

09 feb. 2020, 18:11
Cristina Ich şi Alex Piturca au postat prima imagine cu micuţul Noah. Cu cine seamană FOTO

Cristina Ich şi Alex Pițurcă au postat prima fotografie a copilului lor, fiecare pe contul său de Instagram.

„Ți-a dat voie Cristina sa îl arați?”, a fost întrebat Alex Piţurcă, în timp ce multe alte mesaje au fost admirative și cu urări de bine.

„Ce copiii frumosi face Ich!!”, „Cel mai dulce, sa va trăiască și sa fiți fericiți împreună toată viata”, „Foarte foarte frumos, seamănă cu amândoi, Dumnezeu sa îl binecuvânteze”, „Doamne cât seamănă cu Cris, așa frumusețe! Sa fie sănătos și fericit!”, sunt câteva dintre mesajele primite.

Cristina Ich, la un pas să fie bătută pe aeroport când se întorcea din vacanţă. Alex Piţurcă a avut o reacţie incredibilă

Christina Ich a postat mai multe fotografii cu Noah, iar la un moment dat le-a transmis prietenilor că este ultima apariție a micuțului.

„E foarte greu să mă abțin să nu-l postez! Dar trebuie să recunosc că este mândria mea! Gata, ultima”, a scris Christina Ich.