Cristina Ich are probleme grave de sănătate. Alex Piţurcă în stare de şoc: diagnostic cumplit pus de medici

Cristina Ich, iubita lui Alex Piţurcă, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Starea vedetei s-ar fi înrăutățit în săptămânile care au trecut de când a devenit mamă.

09 dec. 2019, 18:26
Cristina Ich are probleme grave de sănătate. Alex Piţurcă în stare de şoc: diagnostic cumplit pus de medici

Cristina Ich se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar criza depresivă din maternitate nu ar fi singura sa boală. Doctorii care au consultat-o recent i-au pus vedetei un diagnostic năucitor şi i-ar fi recomandat un tratament de specialitate, scrie Cancan.

Cristina Ich, în STARE GRAVĂ după ce a născut: „Nu sunt bine!”. Alex Piţurcă este DEVASTAT

Se pare că problemele de sănătate au fost puse pe seama unor traume mai vechi. Cristina Ich ar fi trecut prin neplăcutele stări de depresie postnatală. De altfel, vedeta anunțase după ce a născut că nu se simte, psihic, deloc bine.

Iar problemele s-ar fi agravat, cu fiecare zi care a trecut. Astfel, vedeta a făcut o criză care i-ar fi băgat în sperieți chiar și pe medici. Aceștia ar fi fost nevoiți să ia decizia de a o despărți de bebeluș. Fiecarei mămici i se aduce copilașul de la izolare, pentru câteva ore, doar că, în cazul ei, nu ar mai fost posibil. Pentru a o calma, personalul medical, intrat în alertă, i-ar fi administrat medicamentele necesare pentru a o scoate din acea stare.

Cristina Ich a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce a născut.