Cristina Ich i-a spulberat toate speranţele lui Alex Piţurcă. Decizie şoc luată de BOMBA SEXY

Cristina Ich trăiește o poveste de dragoste cu Alex Pițurcă, dar frumosa moldoveancă nu vrea să audă de nuntă.

03 apr. 2019, 15:30
Cristina Ich i-a spulberat toate speranţele lui Alex Piţurcă. Decizie şoc luată de BOMBA SEXY

Cristina Ich vorbeşte pentru prima dată despre căsătorie. S-a lăsat dusă de val, iar acum deja își face planuri de viață alături de Alex Piţurcă.

„Sunt moldoveancă și știu ce trebuie să fac. Cum ar fi: să mă mărit! Mă bucur să vă văd cu relațiile voastre perfecte. Și eu am o relație absolut perfectă. Îi vine să mă arunce de trei ori de la balcon, dar este relația perfectă, să știți. Nu sunt deloc isterică, nu. Urlu de vreo șapte ori pe zi, dar nu sunt deloc isterică sunt foarte calmă. Am relația perfectă!”, a spus Cristina Ich pentru SpyNews.

Cristina ICH, şedinţă foto incendiară. Bomba sexy a pozat goală FOTO

„Nu m-am visat niciodată mireasă, prințesă, de genul acesta. Nu vreau să mă mărit. Am o relație foarte frumoasă cu iubitul meu, nici el nu vrea. Mă iubește, îl iubesc foarte mult. Îl iubesc extrordinar de mult, dar nu vreau să mă mărit. Nu vreau să devin mai nebună decât sunt pentru că actul acela de căsătorie schimbă o femeie. Și pe mine mă va schimba, sunt sigură. O să am impresia că îmi aparține: dar lasă-mă! Nu! E ok, suntem bine așa. Nu vreau să mă mărit, nu vreau să port rochie albă de mireasă, nu vreau să bat pe la uși: îmi dați și mie rochie de mireasă că sunt Ich și mă mărit? Nu!”, a mai spus Cristina Ich.