Cristina Ich, internată de urgenţă la spital. Probleme grave pentru iubita lui Alex Piţurcă FOTO

Cristina Ich se confruntă cu o problemă medicală, motiv pentru care a fost internată de urgență la spital. Iubita lui Alex Pițurcă le-a transmis prietenilor virtuali că își va lua o pauză de la online în această perioadă.

30 iul. 2021, 11:34
Cristina Ich, internată de urgenţă la spital. Probleme grave pentru iubita lui Alex Piţurcă FOTO

Cristina Ich, internată de urgenţă la spital. Cristina Ich se confruntă cu o problemă medicală. Cunoscuta influenceriță a fost internată de urgență la spital pentru a se pune pe picioare din nou. Din primele informații, se pare că o durere foarte mare de cap, prelungită, i-a adus grave probleme Cristinei Ich.

Cristina Ich, internată de urgenţă la spital

„Ne vedem curând, am nevoie de o pauză. Love yoy, bitches!”, şi-a anunţat Cristina Ich fanii virtuali.

În urmă cu puțin timp, Cristina Ich i-a anunțat pe fani că încă trebuie să stea în spital. „O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație (mi-am luat și cremele cu mine). Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce tine de sănătate cu indiferență”, a mai spus celebra infuenceriţă.

Cristina Ich, şocată de obiceiurile „socrului” ei! Ce face Victor Piţurcă în fiecare zi

Cristina Ich a născut pe 26 octombrie 2019. Vedeta a adus pe lume primul său copil și al lui Alex Pițurcă, bărbatul cu care nu s-a căsătorit până în prezent. Cristina Ich se numără pe lista celor mai apreciați influenceri de la noi din țară. Vedeta a reușit să-și strângă o comunitate mare de fani pe Instagram, acolo unde ea obținute sume frumoase pe fiecare lună. În prezent influencerița aproape un milion de fani, iar ea e activă zilnic pe InstaStory acolo împărășește cu admiratorii săi toate experiențele sale de zi cu zi.