Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă: „În sfârşit sunt fericită”

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă, iar de această dată pare să fie definitiv. Cei doi au avut o relaţie tumultoasă încă de la început, însă, de dragul copilului pe care îl au împreună, au încercat să facă relaţia să funcţioneze, însă nu au reuşit.

28 sept. 2022, 09:19
Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă: „În sfârşit sunt fericită”
Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. La fel de discretă ca întotdeauna, influencera nu a dorit să ofere detalii despre decizia luată, ci doar şi-a anunţat fanii că este din nou singură şi „în sfârşit este fericită”.

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă

Fanii bănuiau de ceva vreme că influencera nu mai formează un cuplu cu fostul fotbalist, însă era doar un zvon până când a vedeta a confirmat pe pagina sa de Instagram.

„Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich în postarea făcută. Aceasta pare să respire uşurată pentru că nu se mai află într-o relaţie amoroasă cu tatăl copilului.

Citeşte şi: Ce dietă ţine Cristina Ich. Vedeta se mândreşte cu o siluetă trasă prin inel

Cristina Ich a recunoscut faptul că relația cu Alex Piţurcă a început să scârțâie pentru că a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu știau nimic unul despre celălalt. „A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich.

Vedeta spune că problemele au apărut destul de repede şi a dat de înţeles că a fost înşelată de partener. „Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich în urmă cu aproximativ trei luni.