Cristina Iovu, două medalii de aur şi una de bronz la Europenele de HALTERE

Cristina Iovu a câștigat două medalii de aur, la total și aruncat, și una de bronz, la smuls, luni, la categoria 53 kg, în a doua zi a Campionatelor Europene de haltere de la Forde (Norvegia), a anunțat federația română de profil.

11 apr. 2016, 17:38
Cristina Iovu, două medalii de aur şi una de bronz la Europenele de HALTERE

Cristina Iovu s-a impus cu rezultatul de 210 kg la total, fiind urmată de Iulia Paratova (Ucraina), 202 kg, clasată a doua, bronzul revenind Rebekăi Koha (Letonia), 198 kg. La aruncat, Cristina Iovu a ocupat detașat primul loc cu 120 kg, argintul revenind turcoaicei Sema Acarturk, 109 kg, iar bronzul, letonei Rebeka Koha, 108 kg. La smuls, Cristina Iovu a obținut bronzul, cu 90 kg. Aurul a fost câștigat de ucraineanca Iulia Paratova, 94 kg, iar argintul a intrat în posesia Rebekăi Koha, 90 kg.

Sportivii români au cucerit până acum șase medalii, trei de aur și trei de bronz, la Campionatele Europene de la Forde.

Pe lângă medaliile obținute luni de Cristiana Iovu, duminică Monica Suneta Csengeri a cucerit aurul la stilul smuls în cadrul categoriei 48 kg și bronzul la total. Tot duminică, la masculin, în limitele categoriei 56 kg, Ilie Constantin Ciotoiu a obținut medalia de bronz la total.


loading...