Cristina Neagu a semnat pe încă doi ani cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu (31 de ani) a semnat, marţi, prelungirea contractului cu CSM București. Clubul finanțat de Primăria București a anunțat că handbalista a semnat un nou contract pe doi ani.

18 feb. 2020, 16:46
Cristina Neagu a semnat pe încă doi ani cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu le-a transmis șefilor la începtul negociarilor că vrea un salariu lunar de 18.000 de euro. CSM București nu a anunțat ce sumă va încasa handbalista după semnarea noului contract.

Cristina Neagu a venit la CSM București în 2017, după ce a mai jucat la Rulmentul Brașov, Oltchim Rm. Vâlcea și Buducnost.

Cristina Neagu, declarată pentru a patra oară cea mai bună jucătoare a lumii

Gabriela Firea a anunțat, tot marţi, că a premiat-o pe Cristina Neagu. Handbalista a primit Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență. La întâlnire au participat Gabriela Szabo, directorul CSM București.

„CSM București are aceleași obiective de înaltă performanță iar decizia de a prelungi contractul celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat întotdeauna o prioritate. După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina a revenit încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Grăitoare sunt cele mai recente evoluții, absolut fantastice, din ultimele două partide din Liga Campionilor, împotriva liderului grupei principale, Metz Handball, precum și în deplasarea de la Kristiansand, cu Vipers, reușind să înscrie de fiecare dată câte 14 goluri! CSM București, club administrat de Primăria Capitalei, își propune să dezvolte și să susțină handbalul românesc, atât prin ceea ce produce clubul la nivelul Centrului de Copii și Juniori, cât și la nivel de performanță de top în handbalul european! Cristina Neagu este un model demn de urmat pentru generațiile pe care vrem să le construim la CSM București!”, este comunicatul semnat de Gabriela Firea.