Cristina Neagu a vorbit despre contractul uriaş semnat cu CSM Bucureşti: „Nu sunt clauze exagerate”

Handbalista Cristina Neagu, transferată recent la CSM Bucureşti, a declarat că a semnat un contract fără clauze exagerate, întrucât banii nu sunt motivul pentru care a decis să revină în ţară.

22 feb. 2017, 08:46
Cristina Neagu a vorbit despre contractul uriaş semnat cu CSM Bucureşti: „Nu sunt clauze exagerate”

Cristina Neagu s-a transferat la CSM Bucureşti, iar presa scrie că salariul său anual va fi de 300.000 de euro. Este cel mai mare salariu al unui sportiv din România şi, totodată, ea va fi cea mai bine plătită handbalistă din lume. În jurul salariului său s-au născut numeroase polemici, dat fiind că Neagu va fi plătită din bani publici, Primăria Capitalei fiind finanţatoarea CSM Bucureşti.

Am un contract confidenţial, absolut normal, nu sunt clauze exagerate şi nimic ieşit din comun. E un contract bun, banii nu sunt motivul pentru care mă întorc în ţară, am avut oferte foarte bune şi de la alte echipe. CSM nu trebuie să lipsească din Final Four în niciun sezon, acesta este obiectivul normal pentru o campioană a Europei. Îmi doresc foarte tare să câştig Liga Campionilor şi cu o echipă din România.

Eu de fiecare dată am decis cu inima. Am negociat cu CSM în fiecare iarnă, dar am decis de fiecare dată să rămân la Buducnost. Acum e momentul potrivit să mă întorc în ţară, îmi doream foarte mult să joc în Liga Campionilor şi să câştig competiţia cu o echipă românească”, a spus Cristina Neagu la DigiSport.