Cristina Neagu, moment stânjenitor după ce a cucerit bronzul mondial. Comentatorul Dolce Sport i-a sărutat mâna VIDEO

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, după ce a învins Polonia în finala mică, scor 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

21 dec. 2015, 15:40
Cristina Neagu, moment stânjenitor după ce a cucerit bronzul mondial. Comentatorul Dolce Sport i-a sărutat mâna VIDEO

Comentatorul Cosmin Băleanu a aratat la camera mana dreapta a sportivei, cea cu care Neagu a inscris 63 de goluri la Campionatul Mondial si a devenit golgeter.

Cosmin Băleanu, i-a pupat mâna Cristinei Neagu la interviul pe care l-a realizat după încheierea meciului cu Polonia. „Te rog frumos un singur lucru. În primul rând, da-mi voie să-ţi sărut mâna„, a spus comentatorul Dolce Sport, televiziunea care a transmis în direct Campionatul Mondial.

Cristina a devenit uşor stânjenită, dar comentatorul i-a luat mâna dreaptă şi le-a spus telespectatorilor: „Arătăm la televizor mâna asta care a marcat 63 de goluri! Şi este cea mai bună marcatoare de la turneul final. Cu stânga n-ai marcat nici unul, nu? Ai marcat şi cu stânga? Nu. Cristina, felicitări şi succes în continuare!„.

Click aici pentru a vedea momentul (faza este după minutul 4.30 al clipului)