Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. Instanța a decis confiscarea unui pistol

Cristina Rus şi soţul ei au în continuare probleme cu legea. Artista și soțul său, Dragoș Bîlteanu, căsătoriți încă din 2009, sunt în proces în calitate de "intimat", adică partea care se află în situația unui pârât, în caz de recurs sau în caz de altă cale de atac.

30 nov. 2021, 21:36
Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. Instanța a decis confiscarea unui pistol
Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea.

Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea. În urmă cu doar câteva zile, instanța a decis confiscarea specială a unei „arme neletale şi muniţia aferentă acesteia – pistol Smith&Wesson seria R14607685, calibrul 9 mm, cu accesoriu revolver pentru ţeavă, cartuşe (32 cu gaz şi 5 oarbe marca Umarex)”.

Citeşte şi: Cum îşi menţine silueta Cristina Rus. „Când mi-e foame…”

Cristina Rus şi soţul ei, probleme cu legea

În baza disp. art. 112 lit. f C.pen., dispune confiscarea specială a următoarelor bunuri: arma neletală şi muniţia aferentă acesteia – pistol Smith&Wesson seria R14607685, calibrul 9 mm, cu accesoriu revolver pentru ţeavă, cartuşe (32 cu gaz şi 5 oarbe marca Umarex).

În baza art. 549 1 alin. (5) lit. a) C.pr.pen., respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Structura Centrală-Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, privind confiscarea specială a unui număr de 13.820.000 acţiuni SIF1 deţinute de persoana juridică Torch Invest SRL şi dispune ridicarea măsurii asigurătorii luate în vederea confiscării asupra acţiunilor SIF1 existente în patrimoniul persoanei juridice intimate Torch Invest SRL.

În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței, potrivit Cancan.ro.

În 2009, Cristina Rus s-a căsătorit cu milionarul Dragoș Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată, în 2004, la 90 de milioane de euro. Cei doi au împreună două fete și un băiat.

Cu toate acestea, în viața Cristinei Rus au existat și momente mai puțin plăcute. Unul dintre acestea a fost cel în care partenerul ei a ajuns în spatele gratiilor pentru fraudă economică, perioadă în care artista a fost nevoită să-și susțină soțul.