Cristina Rus, viaţă de LUX pe milioanele FURATE de soţ. Genţile artistei, o mică avere FOTO

După ce soţul Cristinei Rus a fost reţinut în dosarul de delapidare a SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia, acum ies la iveală exclusivităţi din viaţa artistei. Pasiunea oricărei femei este fie colecţia de pantofi, fie cea de genţi. Cristina Rus preferă, însă, genţile.

09 dec. 2014, 10:06

Ca orice vedetă care se respectă, Cristina Rus are obiceiuri şi „obsesii”. „Obsesia” sa este legată de genţile de lux pe care le afişează la mai toate evenimentele mondene la care este participă.

Cei de la WOWBiz au urmărit-o atent pe Cristina Rus şi au alcătuit un top cu cele mai scumpe genţi ale sale, care însumeză aproximativ 10.000 de euro, o mică avere pentru cei care nu au cum să producă suma aceasta vreodată.

1. Clutch „Yves Saint Laurent Gold” din ultima coleţie care are suma de 1.500 de euro şi pe care Cristina l-a accesorizat la o rochie lungă, roşie.

2. Plic auriu „Edie Parker” care însumează 1.000 de euro, folosit de vedetă tot la o ţinută roşie.

3. Clutch auriu „YSL”, al carui preţ se ridică la 1.100 de euro, accesorizat de artistă la o rochie mov.

4. Plic argintiu „Bottega Veneta” în valoare de 1200 de euro, pe care Cristina Rus la accesorizat unei rochii de un albastru electric.

5. Chiar şi pe timpul zilei Cristina Rus alege să poarte genţi scumpe, precum un „Chanel” neagru de aproximativ 3.200 de euro.

Dacă se dovedeşte că soţul său a fost principalul vinovat în dosarul de delapidare, vedeta riscă să rămână fără genţi.

Citeşte şi  Soţul Cristinei Rus, REŢINUT, alături de alte patru persoane, în dosarul de delapidare a SIF-urilor