Cristina și Boris Danu, sfârșit tragic în Italia. Motocicleta cu care se deplasau s-a rupt în două

Cristina și Boris, doi tineri căsătoriți, și-au găsit sfârșitul într-un tragic accident în Italia. Aceștia s-au izbit cu motocicleta într-o mașină. Ea lucra ca ospătăriță, iar el la o firmă de curierat. Prietenii și familia tinerilor sunt profund îndurerați și au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru repatriere.

27 aug. 2021, 16:09
Cristina și Boris Danu, sfârșit tragic în Italia. Motocicleta cu care se deplasau s-a rupt în două

Cristina și Boris Danu au avut un sfârșit tragic și prematur într-un accident produs în Italia. Motocicleta cu care se deplasau s-a rupt în două, după ce s-a ciocnit violent de o mașină.

Impactul a fost unul deosebit de puternic, iar tinerii au fost aruncați pe asfalt. Din nefericire, salvatorii nu a mai putut face nimic pentru cei doi soți.

Originari din Republica Moldovă, Cristina și Boris Danu, de 26 și respectiv 29 de ani, erau căsătoriți de doar șase luni. Aceștia erau stabiliți de o perioadă în Italia, tânăra lucra ca ospătăriță, iar el la o firmă de curierat.

Familia celor doi este profund șocată de cele întâmplate. Mesajele de condoleanțe curg pe paginile lor de socializare.

„Cu o mare tristețe am aflat astăzi de moartea cumplită a prietenilor noștri Cristina și Boris Danu. Au plecat la cer mult prea devreme, Dumnezeu să-i ție în împărăția sa. Câtă tristețe, câtă durere au lăsat în urmă, nici nu am cuvinte! Odihniți-vă în pace, scumpii noștri”, a scris un cunoscut al celor doi pe o rețea de socializare.

Prietenii celor doi tineri au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta financiar familiile îndurerare ale tinerilor decedați.