Cristina Șișcanu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie! ”Suntem praf. Nu dormim împreună. Nu știu cât va ține”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide și mai longevive cupluri și showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 12 de ani și au împreună o fetiță pe nume Petra. Cu toate acestea, prezentatorul TV și soția lui au recunoscut că în ultima vreme lucrurile nu merg tocmai bine între ei.

18 nov. 2023, 18:42
Cristina Șișcanu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie! ”Suntem praf. Nu dormim împreună. Nu știu cât va ține”
Cristina Șișcanu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie!

Cristina Șișcanu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie! În urmă cu câteva zile, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu le-au dezvăluit fanilor lor din mediul online că în ultima perioadă nu au mai reușit să își petreacă timpul împreună și că trebuie să rezolve această problemă pentru ca relația lor să nu aibă de suferit în viitor.

Citește și Câți bani au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la „împinge tava” în Germania. Diferențe de prețuri față de România

Cristina Șișcanu a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie!

Cei doi au afirmat că în timpul săptămânii abia reușesc să interacționeze, iar discuțiile lor sunt legate de copii și casă. Mai mult, ei au recunoscut că nu mai dorm împreună decât foarte rar, atunci când copiii lor sunt în vizită la bunici.

„Cristina: Tu realizezi de când noi n-am mai…să stăm așa împreună?

Mădălin: Păi vrei să intru in detalii?

Cristina: Adică? La ce detalii te referi tu? Tu înțelegi că eu nu mai știu, uite cum stăm acum pe canapea, noi n-am mai stat

Mădălin: Aseară ți-am făcut masaj…

Cristina: Da, dar eu dormeam.

Mădălin: Înainte de asta, m-ai pus să-ți fac masaj la tălpi și ai adormit.

Cristina: Cât a durat până am adormit? Un minut.

Mădălin: Destul de repede.

Cristina: Păi asta zic, n-am apucat să stăm, să interacționăm.

Mădălin: Când să stăm? Dacă eu când vin acasă mă apuc de curățenie în curte și de dat mâncare la câini și strâns prin curte, tu adormi cu Petra, după dimineață te trezești la nu știu ce oră

(…)

Mădălin: Ce să facem noi? Bănuiesc că nu suntem singurii, e foarte complicat.

Cristina: Dar nu ne întâlnim, noi nu ne-am mai întâlnit, noaptea eu fac un efort deosebit ca să te aștept pe tine de la emisiune și să termini treaba cu cățeii ca să pot să stau cinci minute cu tine și eu adorm imediat, nu apuc să schimb două vorbe.

Cristina: A, și încă ceva, nu dormim împreună, doar în zilele în care copiii dorm la bunici. Pentru că Filip nu știu ce are că vrea să doarmă cu Mădălin și atunci eu dorm cu Petra.

Mădălin: Nu știu ce să fac, nu știu cât va ține, cum să-l conving să doarmă…

Cristina: Nu știu, suntem ceva…praf (…) Cristina: Noi în timpul săptămânii abia vorbim. Ajung la muncă (n.r postul TV unde are o emisiune) și mă apuc să vorbesc cu producătoarea și îmi spune anumite lucruri pe care eu nu le știu despre tine, adică e ceva rău și zic „nu știu, că eu n-am apucat să vorbesc cu Mădălin azi” sau dacă apucă să vorbim, mai vorbim la telefon, vorbe scurte, strict legate de copii, de casă, din astea urgente”, este o parte din discuția pe care Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut-o pe rețelele de socializare, potrivit Wowbiz.

Citește și Cristina Șișcanu, scandal monstru pe Internet, după ce o fană ar fi jignit-o: „Nu toate femeile au talentul de bucătărese”