Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta și-a revenit cu greu: „Sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină”

Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, și fiica lor, Petra, au plecat în vacanță în Elveția, însă au făcut o oprire și în Franța. Cei trei au mers să ia masa în oraș, moment în care prezentatoarea a făcut un video în care le arăta fanilor săi nota de plată.

06 ian. 2024, 12:54
Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta și-a revenit cu greu: „Sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină”
Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță

Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță. La scurt timp după ce a publicat video-ul pe rețelele sociale, mai multe persoane i-au atras atenția vedetei, că prin spatele ei s-a văzut un șobolan.

Citește și: Cristina Şişcanu, cu ochiul vânăt pe reţelele de socializare. „Abuzul fizic este cel mai evident” FOTO

Cristina Șișcanu, clipe de coșmar în vacanță

Sunt în stare de șoc! De jumătate de oră sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină, abia acum mi-am revenit și m-am liniștit. Cineva dintre urmăritori mi-a scris într-un comentariu la materialul în care arăt nota de plată de la prânz și cu imagini cu ceea ce am consumat.

Îmi spune: ”Aoleu, voi nu ați văzut că prin spatele vostru trece șobolanul?”. Mi s-a făcut rău. Am crezut că glumește. Am zis, hai să mă uit la imagini.  Mi-a înghețat inima.

Într-adevăr, iată ce văd. Am dat aceste imagini pe repeat de mii de ori și în primă fază mi s-a părut că așa este. Eu am o aversiune față de rozătoare, încât mi s-a întunecat mintea, nici nu mai gândeam. Nici nu am rememorat locul în care am fost, astfel încât să-mi dau seama dacă putea fi posibil așa ceva”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

După ce a analizat mai bine filmarea, vedeta și-a dat seama că era, de fapt, capul ospătăriței, care se reflecta într-o oglindă. A recunoscut că a făcut un atac de panică și se gândea serios să își facă bagajele și să plece acasă.

Însă după aceea m-am calmat și am încercat să-mi amintesc exact cum stăteam. În spatele nostru era o oglindă, nu avea cum să treacă șobolanul. În acea oglindă se reflecta ce era în fața oglinzii, pe acolo a trecut ospătărița si i se vedea partea asta de cap, avea coada prinsă.

Doamnă ce mi-ați făcut? Eram gata să-mi fac bagajele și să plec în noaptea asta de aici. Mi s-a creat o stare încât nu mai voiam să aud de orașul ăsta. Asta nu înseamnă că nu e posibil în anumite locuri, dar m-a stresat foarte tare situația asta”, a mai spus Cristina Șișcanu.