Cristina Şişcanu este cocoşul în casa lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul aduce mai puţini bani în casă decât soţia

Cristina Şișcanu a povestit recent pe rețelele de socializare că pentru ea e important ca bărbatul să fie stâlpul casei și să susțină financiar întreaga familie. Mădălin Ionescu a dat-o de gol că ea câştigă de fapt mai mult, dovada că face şi angajări în această perioadă.
Irina Dumitrescu
07 mai 2024, 21:22
Cristina Şişcanu este cocoşul în casa lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul aduce mai puţini bani în casă decât soţia
Cristina Șișcanu este supărată foc

Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a vorbit recent despre veniturile care intră lunar în casa lor și care dintre ei face mai mulți bani.

Chiar dacă pentru ea e important ca bărbatul să fie stâlpul casei și să susțină financiar întreaga familie, în familia lor, Mădălin Ionescu spunea acum ceva timp că soția lui aduce mai mulți bani în casă decât el.

Ce spune Cristina Şişcanu despre veniturile de familie

Pe rețelele de socializare, Cristina Şişcanu i-a spus unui fan că regulile unei case diferă de la un cuplu la altul și fiecare își impune propriile reguli. Chiar dacă unele femei își doresc să contribuie la plata facturilor sau la cumpărături, acest lucru nu ar trebui să fie privit ca pe o obligație a femeii.

Denise Rifai trimite femeile la cratiţă: „E normal pentru bărbatul tău să îi faci mâncare. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu”

Cel care a vorbit mai în detaliu despre situația financiară a lor a fost Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV a spus că soția lui aduce mai mulți bani în casă de el, iar acest lucru nu îl deranjează.

Soția lui, Cristina Şişcanu, a mărturisit că într-o căsnicie cel mai important este să existe armonie și înțelegere. O urmăritoare de-a Cristinei de pe Instagram a întrebat-o care crede ea că e varianta mai potrivită pentru ea. Soția lui Mădălin Ionescu a explicat că ea consideră că bărbatul trebuie să fie capul familiei și să se ocupe de partea financiară, dar există și situații în care femeile pot contribui la cheltuieli. Dacă femeia câștigă mai mult decât soțul ei, atunci lucrurile se pot schimba.

Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. „Am nevoie de o fată care să mă ajute”. Ce condiții trebuie să îndeplinească 
“Nu cred că am putea institui o regulă. Diferă de La cuplu la cuplu! Cred că atunci când există înțelegere și armonie, lucrurile astea nu neapărat se stabilesc, ci vin de la sine, dar, totuși, ca să dau un răspuns așa mai concret, cred că da, într-adevăr, bărbatul trebuie să fie stâlpul casei și din punct de vedere financiar, dar există situații în care femeia poate să câștige mai mult decât bărbatul.

Acum dacă femeie câștigă foarte bine, nu e ok să nu contribuie și ea la bugetul familiei sau dacă vor să facă o investiție ea să nu vină cu nimic, dar dacă într-adevăr bărbatul este cel care vine cu cei mai mulți bani în casă, iar femeia are și ea un salariu acolo, poate și ea să contribuie cu lucruri mici, fie în ceea ce privește poate necesitățile copiilor sau să mai plătească o factură a utilităților, chestii de genul ăsta, așa mi se pare OK”, a povestit frumoasa brunetă, potrivit Viva.

Cristina Şişcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se bucură de viața lor de familie alături de fetița pe care o au. Atât Mădălin Ionescu, cât și soția lui sunt prezentatori TV, dar câștigă venituri suplimentare și din campaniile de brand pe care le fac pe rețelele de socializare.

Pe lângă aceste proiecte, Cristina Şişcanu are și o firmă a ei și acest lucru explică de ce ea ajunge să aducă mai mulți bani în casă decât soțul ei. Firmă deținută de soții Ionescu este o companie de producție video, iar cifra de afaceri înregistrată în ultimul an fiscal a fost de 680.000 lei și un venit de aproximativ 280.000 lei, potrivit Fanatik.ro

„Au lăsat plicurile goale” Câți bani au strâns Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu la propria nuntă, în urmă cu 13 ani! Au avut parte de o surpriză neașteptată când au făcut calculul la final

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu 13 ani, în anul 2011. Au avut parte de o nuntă ca în povești, unde au pus pe primul loc distracția și buna dispoziție a lor și a invitaților alături de care au petrecut. Când au tras linie, nu au rămas nici dezamăgiți, dar nici nu au avut mari motive de bucurie, însă au rămas cu amintirile pe care nu le vor uita niciodată. Acum, la ani distanță de la eveniment, prezentatoarea TV a fost curioasă să afle cum mai merg evenimentele de acest fel în ziua de astăzi, dar și la ce sumă se ridică darul la nunți și la botezuri. Cu această ocazie, a împărtășit cu fanii din mediul online și suma pe care au strâns-o de pe urma propriei nunți.

Cristina Șișcanua dat de înțeles că a participat destul de rar în ultima vreme la nunți și la botezuri, motiv pentru care nu mai este pusă în temă cu subiectul darului, însă nu a putut să nu-și amintească faptul că, la propria nuntă, unii dintre invitați au lăsat plicurile goale, pe când alții au fost mai mult decât generoși, întrecându-le toate așteptările.

După eveniment, Mădălin Ionescu și soția sa, îndrăgostiți și pregătiți să petreacă o viață împreună, au tras linie și au făcut un calcul, darul de nuntă pe care l-au acumulat învârtindu-se în jurul sumei de 35 000 de euro.

Citește și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, scoși din sărite la începutul vacanței! Cei doi au trecut prin momente neplăcute, chiar după ce au ajuns în Elveția: „E așa trist! Îmi vine să plâng”

Cristina Șișcanu a ținut să precizeze faptul că scopul lor nu au fost nicidecum banii, însă, cu suma pe care au strâns-o nu au ieșit nici în pierdere, dar nici în câștig. La acea vreme, un meniu a costat în jur de 120 de euro, fiind unul bogat și destul de variat, de unde mâncărurile tradiționale, berbecuțul la proțap și gustările între felurile principale nu au putut lipsi.

„Avem o cunoștință care plătise avansul pentru nuntă cu mult timp înainte și între timp s-au despărțit și, ca să nu piardă avansul, în ziua respectivă s-a dus, totuși, și a băut și a mâncat de cât a fost avansul el, mirele. Câți bani se mai dau la o nuntă în 2024? Cât se pune pe masă? Cât se pune în plic? Eu și Mădălin am avut nunta acum 13 ani, în 2011, și îmi amintesc și acum că meniul a fost în jur de 120 de euro.

Am avut aperitiv, evident, vreo 4 feluri de mâncare, am avut și berbecuț la proțap și am avut și un fel de gustare între felurile principale de mâncare, au fost și friptură, și sarmale, și aperitivul și îmi amintesc că am avut și un tort foarte frumos și impunător.

De asemenea, au fost invitați care au lăsat plicurile goale, dar au fost și invitați care au fost foarte generoși, nici nu ne-am așteptat la așa ceva, dar noi atunci- nu știu acum cum se fac nunțile, dacă se fac ca niște afaceri sau tinerii însurăței gândesc aceste evenimente ca niște businessuri- eram cu capurile în nori, eram foarte îndrăgostiți, nu că acum nu am fi, nici nu ne interesa aspectul ăsta, voiam să avem o nuntă frumoasă, la care să ne simțim romantici, să fie totul frumos și de aceea am investit în nuntă.

Într-un final am făcut și un calcul, să vedem ce și cum, și am constatat că nu am ieșit în pierdere, dar nici în câștig. La vremea respectivă s-a scris câți bani am câștigat la nuntă, și anume cam 35 000 de euro. Asta se întâmpla în 2011.”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Cât de bogată este Gabriela Cristea?! Cum gestionează Gabriela Cristea finanțele familiei

Cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars, Gabriela Cristea, a oferit o perspectivă mai puțin convențională asupra modului în care gestionează finanțele familiei sale. Contrar unor idei preconcepute despre economisire și acumulare de avere, ea spune că preferă să creeze experiențe de neuitat alături de cei dragi.

Ea a pornit de jos, fără sprijin financiar din partea părinților și dorește să-și educe fiicele în spiritul responsabilității financiare și independenței. Cu toate acestea, pentru ea, cea mai importantă investiție rămâne familia. Prioritatea sa principală în gestionarea banilor este să creeze amintiri memorabile alături de soțul ei și de fiicele lor.

Banii la saltea sau degete rare? Din ce categorie faceți parte? Cred că ține un pic și de educație, cred că ține un pic și de stilul fiecăruia în parte, pe care și-l autoeducă, dar, până la urmă, din ce categorie faceți parte? Din cea în care puneți bani albi pentru zile negre sau din categoria cât am, atâta cheltui și dacă mai pot, mă mai și împrumut pe la vreo bancă-două? Eu trebuie să recunosc că în general fac parte cam din a doua categorie, pentru că niciodată n-am avut bani puși deoparte. Cât am avut, atât am cheltuit, și uneori chiar și ceva în plus. Fac asta pentru că ne dorim să ne simțim bine și să profităm de fiecare moment în familie”, a spus ea.

Gabriela Cristea face angajări! Vedeta caută ajutoare pentru afacerea sa gastronomică: „Veniți dacă menirea voastră este să gătiți”

Gabriela Cristea face angajări! Vedeta caută ajutoare pentru afacerea sa gastronomică: „Veniți dacă menirea voastră este să gătiți”

Echilibru între confortul familiei și economisirea banilor
Cu toate că nu adoptă un stil de viață extravagant, Gabriela Cristea caută un echilibru între confortul familiei și economisirea banilor. Ea preferă să caute cele mai bune oferte și să nu cadă în capcana luxului. Pentru Cristea, banii sunt un mijloc de a întreține familia și de a crea amintiri, dar nu sunt un scop în sine.

N-am fost niciodată o bogătașă, ca să zic așa, și asta pentru că întotdeauna mi-a plăcut să îmi satisfac toate capriciile și dacă mi-am dorit ceva, mi-am luat. În cele mai multe cazuri, investesc în familia mea și în confortul familiei mele, ceea ce mi se pare important, dar nu mă las niciodată pradă tentațiilor de a cumpăra lucruri din astea care ar putea să cadă în categoria celor frivole. Nu cumpăr niciodată lucruri foarte scumpe și nici nu am lucruri foarte scumpe”, a mai spus ea.

Copiii trebuie să-și muncească propriii bani
De asemenea, Gabriela Cristea consideră important „ca cei care vine după noi, copiii, să-și muncească propriii bani” și să nu depindă de vreo moștenire. Ea subliniază importanța de a profita de banii munciți și de a nu-i lăsa nefolosiți, deoarece banii nemunciți se vor cheltui rapid. În ciuda unei abordări mai puțin convenționale în materie de economisire, Cristea subliniază că amintirile făcute alături de cei dragi sunt mai prețioase decât orice sumă de bani pusă deoparte.

„Dacă acum aș întoarce buzunarele, probabil că ele ar fi goale, dar, în același timp, buzunarele sufletului meu sunt pline de satisfacții, pentru că am fost în vacanță cu soțul meu sau am fost în vacanță cu copiii și ne-am creat amintiri fabuloase, pe care să le păstrăm multă vreme în sufletul nostru și care cred că sunt mai importante decât banii de la saltea”, a mai spus prezentatoarea TV.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Șocul pe care o străină de pe TikTok l-a avut când a aflat din ce sunt făcute sarmalele: „Nu voi mai mânca sarmale în viața mea. Nu am știut niciodată...”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'