Cristina Şişcanu, în lacrimi pe Facebook. Ce a păţit soţia lui Mădălin Ionescu: „Doamne fereşte! Nu pot să-mi revin!”

Cristina Şişcanu își ține la curent admiratorii cu tot ce se întâmplă nou în viața sa, fiind deosebitz de activă pe reţelele de socializare. Recent, aceasta şi-a surprins fanii cu o postare în careapare cu lacrimi în ochi!

03 iul. 2023, 16:20
Cristina Şişcanu, în lacrimi pe Facebook. Ce a păţit soţia lui Mădălin Ionescu: „Doamne fereşte! Nu pot să-mi revin!”
Cristina Şişcanu, în lacrimi pe Facebook. Ce a păţit soţia lui Mădălin Ionescu: "Doamne fereşte! Nu pot să-mi revin!"

Cristina Şişcanu, în lacrimi pe Facebook. Soția lui Mădălin Ionescu s-a afișat cu fața în lacrimi, după ce a început să curețe ceapă, iar ochii au început să o usture puternic. Aceasta s-a amuzat de situaţie, chiardacă nu şi-a revenit rapid, la fel ca înainte când i se mai întâmpla aşa ceva, scrie Fanatik.

„Dacă vă puteți imagina, am fața plină de lacrimi din cauza faptului că am dat o ceapă prin răzătoare, niciodată nu mi s-a întâmplat în halul ăsta, rău. Doamne ferește! Deci, nu pot să-mi revin!”, a spus Cristina Șișcanu, amuzată, într-un Story de pe Facebook.

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Șișcanu, aflată în vacanță la mare alături de familia ei, a răbufnit în mediul online după ce mai mulți internauți l-au jignit, direct sau indirect, pe fiul său și al lui Mădălin Ionescu, Filip, care are probleme de sănătate din naștere, lucru care nu i-a permis o dezvoltare normală. Chiar dacă nu este fiul său biologic, Cristina Șișcanu nu a ținut deloc cont de acest aspect de-a lungul timpului, comportându-se cu tânărul ca și cum ar fi fost mama lui naturală.

Pe de altă parte, vedeta a dezvăluit pentru Viva! că este atentă la ceea ce gătește și respectiv la ceea ce mănâncă, mai ales de când a acumulat în jur de 20 de kilograme, în timp ce o purta în pântec pe fetița sa, Petra. După naștere, și-a recăpătat forma prin care și astăzi atrage toate privirile. „Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este! (…) O înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos. Totul dat la blender. Am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă”, a spus Cristina Șișcanu.