Cristina Șișcanu le atrage tinerilor atenția despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil al momentului. ”E nociv pentru oamenii din jur”

Cristina Șișcanu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit recent despre lăcomia și despre ”fuga” după bani.
Filip Stan
24 mai 2024, 16:29
Cristina Șișcanu le atrage tinerilor atenția despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil al momentului. ”E nociv pentru oamenii din jur”

Cristina Șișcanu a vorbit despre lăcomie și cum aleg unii să câștige anumite sume de bani.

Citește și Un nou membru în familia Cristinei Șișcanu! Ce surpriză i-a făcut prezentatoarea TV lui Mădălin Ionescu. ”Nu știi ce îți rezervă viața”

Soția lui Mădălin Ionescu este cunoscută în mediul online, mai ales în ultima perioadă, pentru că atinge nenumărate subiecte pe rețelele sociale, atât despre viața sa personală, cât și despre alte subiecte pe care le discută cu urmăritorii săi.

De această dată, Cristina a vorbit despre lăcomie și despre foamea oamenilor de a face bani, indiferent care sunt condițiile prin care aleg să obțină aceste foloase materiale.

„Lăcomia strică omenia. E o verbe veche, veche, care e de actualitate mai ales în zilele noastre.

Sunt anumite persoane care sunt atât de abide în a aduna bani călcând pe cadavre, încât nu le interesează absolut nimic, nici relațiile cu oamenii apropiați, nimic. Calcă totul în picioare dacă știu că au un avantaj financiar.

Nu vorbesc aici de persoanele care sunt capabile, care construiesc și care câștigă cu multă muncă, cu capacitățile intelectuale, nu despre categoria asta de oameni. Categoria asta de oameni este de admirat, de dat exemplu.

Însă oamenii aceea care sunt efectiv lacomi, ori că au trăit în sărăcie în copilărie, ori că au fost momente când nu au avut bani, cum ni se întâmplă tuturor, îi determină să fie lacomi și să calce totul în picioare, inclusiv demnitatea.

Acești oameni nu au respect, în primul rând, față de ei. Dacă nu au respect față de ei, ce respect să mai aibă față de oamenii din jur? Este foarte clar.

Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur. Acest lucru este demonstrat de viață și nu există niciun dubiu”, a spus Cristina Șișcanu.

”Trebuie să ai foarte mare grijă”

Cristina Șișcanu a oferit sfaturi pentru persoanele care câștigă bani fără muncă. După mai multe lucruri pe care le-a transmis celor care o urmăresc, prezentatoarea TV a menționat că ea de fiecare dată își aduce aminte de legea Universului.

Dacă mulți nu știu, legea Universului este cea în care spune că dacă faci un bine, găsești un bine și invers, iar aceasta i-a întrebat ironic pe toți cei care o privesc despre cum pot fi aceștia capabili să ofere lecții de viață copiilor lor, conform Kfetele.ro.

„Cred foarte mult în legea aceasta a Universului cu „Bine faci, bine găsești, rău faci, rău primești”. Este o vorbă simplă, dar cu tâlc și s-a demonstrat că există această lege a acțiunii și a reacțiunii.

De aceea, mai ales când ajungi la vârsta maturității, trebuie să ai foarte mare grijă cum acționezi în viață, mai ales atunci când ești părinte, pentru că ai o mare responsabilitate față de copiii tăi.

Te-ar putea interesa și Cristina Şişcanu, cu ochii în lacrimi: „Nici nu pot să respir. Nu mi-am permis să cad”

Dacă tu, ca adult, ca părinte, faci prostii, calci pe cadavre pentru a obține niște avantaje materiale, ce o să învețe copiii tăi de la tine?

Zici „Lasă că sunt mici, nu înțeleg ei.”, a mai povestit Cristina Șișcanu.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Localitatea din România cu apă “ca o binecuvântare de la Dumnezeu”. Oamenii vin să ia sute de litri din izvoare și spun că e mai bună decât cea din comerț
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la CURTE. Este cea mai bună soluție pe care o au
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Comoara ascunsă a României. Au fost chemați soldații să o protejeze
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Nouă candidați pentru președinția USR, inclusiv Elena Lasconi și Cristian Seidler
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?